Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediënten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. gasbarbecue, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

Zorgeloos barbecueën: 10 veiligheidstips voor de barbecue

Zorgeloos barbecueën: 10 veiligheidstips voor de barbecue Gezellig barbecueën met vrienden, familie of collega’s. U wilt laten zien hoe goed u kunt grillen of u laat juist iemand anders het werk doen. Hoe dan ook, om te voorkomen dat een gevaarlijke situatie ontstaat tijdens het barbecueën vindt u 10 veiligheidstips.

Voorafgaand


1. Zorg voor een vlakke en harde ondergrond. De barbecue moet stevig en recht op de poten staan. Let er ook op dat de gasfles rechtop staat en nooit onder de barbecue geplaats wordt.

2. Zet de barbecue niet te dicht bij planten, struiken of andere begroeiing. In de zomer is het warm en droog en kan een klein vlammetje al genoeg zijn.

3. Zet de barbecue niet te de dicht bij de deuropening. Gas of rook kan altijd binnen terechtkomen. Dit is slecht voor de gezondheid en geeft bovendien een onaangename geur.

Tijdens de barbecue


4. Gebruik nooit spiritus of andere brandbare middelen. Gelukkig levert De Barbecue Boer gasbarbecues, waardoor u niet lang hoeft te wachten.

5. Houd altijd een emmer water of ander blusmateriaal binnen handbereik. Mocht het uit de hand lopen, dan ben je er altijd op tijd bij.

6. Heeft u kinderen of huisdieren? Laat ze niet ongezien in de buurt van de barbecue. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

7. Verplaats nooit een barbecue die aan staat. Naast de kans op brandingsgevaar vangt u bovendien het gas in uw gezicht op.

8. Maak alleen gebruik van de meegeleverde barbecuetangen. Zo voorkomt u verbrande vingers en is het veiliger om het vlees om te draaien.

Na de barbecue


9. Draai de gasfles dicht wanneer u klaar bent met barbecueën en zet de warmtestand uit.

10. Onze laatste tip: wij helpen je altijd uit de brand. Laat daarom alles vuil staan. Wij reinigen de barbecue en doen de afwas!

Met deze barbecue veiligheidstips is het een fluitje van een cent. Geniet verder van al het gemak!
Delen

Misschien vind u deze artikelen ook interessant