Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediënten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. gasbarbecue, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

Gezond barbecuen: hoe doe je dat?

Gezond barbecuen: hoe doe je dat? Gezond barbecuen, het is volgens veel mensen een onmogelijke opgave. Mensen hebben het idee dat gezond barbecuen niet kan vanwege de vele lekkernijen die op tafel komen te staan. Toch is het zeker mogelijk om van jouw barbecue een gezonde maaltijd te maken. De Barbecue Boer geeft je tips om die gezonde barbecue waar te maken!

Gezond barbecuen is.. met goed bereid vlees

We kennen allemaal die enthousiaste barbecue-fanatiekeling die de barbecue altijd vol wilt hebben liggen. Het lijkt soms wel een sport om het vlees zo snel mogelijk naar binnen te werken. Pas hier echter mee op. Een goed stuk vlees verdient alle aandacht van de chef. Zorg er dus voor dat het vlees helemaal goed gebakken is. Niemand zit te wachten op vlees dat niet helemaal gaar is of juist té gaar is.

Gezond barbecuen is.. met een visje

Vlees is uiteraard heerlijk tijdens een barbecue, maar een visje is minstens zo lekker en ook nog eens gezond! Een heerlijk stukje zalm, witvis of tonijn is goed voor iedereen en is ook uitermate geschikt voor op de barbecue. Met gezonde kruiden maak je de vis ook nog eens heerlijk extra op smaak. 

Gezond barbecuen is.. met groenten

Groente en fruit zijn niet de ingrediënten waar mannen voor naar een barbecue komen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Voor de mensen die gezond en bewust leven is het echter een hele goede keuze om op de barbecue te leggen. Maïskolven en plakjes aardappels zijn bijvoorbeeld heerlijke soorten groenten om op de barbecue te leggen.


Gezond barbecuen is.. met vers stokbrood

Een stokbroodje kan natuurlijk niet ontbreken bij een barbecue. Om toch gezond te barbecuen, raden wij aan om vers brood op tafel te zetten. We kennen allemaal het verschil tussen bruin brood en wit brood. Dit geldt dan ook zeker voor het stokbroodje bij de barbecue. Let ook op dat je niet teveel stokbrood naar binnen werkt, je wilt immers nog barbecuen!

Gezond barbecuen is... met verse ingrediënten

En dat doen we ook bij de Barbecue Boer! Delen

Misschien vind u deze artikelen ook interessant