Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediënten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Gratis geleverd incl. gasbarbecue, servies en bestek
Plus verse salades, sauzen en stokbrood.
100% ambachtelijk vlees, vis en verse ingrediënten
Ook vegetarisch, glutenvrij en halal.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

BBQ organiseren: hoe doe je dat?

BBQ organiseren: hoe doe je dat? Een BBQ organiseren voor vrienden of familie wordt vaak voorgedragen zodra het weer lekker is. Stel: je moet een BBQ organiseren.  Hoe pak je dit handig aan en hoe zorg je voor een geweldig geslaagde BBQ?

De eerste stap in een BBQ organiseren

Als je een BBQ gaat organiseren, is het vaak handig om te weten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Tegenwoordig zijn er allerlei middelen om te communiceren met elkaar. Zorg ervoor dat je het centraal houdt zodat je het overzicht behoudt. Maak bijvoorbeeld een BBQ Whatsapp groep aan of gebruik datumprikker. Nodig de mensen uit die je wil en kom vervolgens tot een geschikte datum. Let ook even op de weersverwachtingen!

Is je groep te groot om het op deze manier te doen? Dan kan je het gewoon een datum prikken en een uitnodiging sturen. Zo houdt je het makkelijk voor jezelf. Let ook even op het budget per persoon, het is altijd handig om dit in de gaten te houden.

BBQ organiseren: vervolgens..

Dat is het regelen van een locatie, stoelen en tafels. Zodra je weet hoeveel personen er aanwezig zijn op jouw georganiseerde BBQ, kan je hier mee aan de slag. Er is altijd wel een geschikte plek om een BBQ te organiseren. En mocht het niet lukken, dan kan je nadenken over het regelen van een partytent!


De derde stap in een BBQ organiseren

Een BBQ organiseren ligt wel in het straatje van de Barbecue Boer. Vlees, salades, brood, servies moeten allemaal geregeld worden. Wij ontzorgen alles en doen zelfs je afwas. We leveren het vlees, barbecues, salades, sauzen, stokbroden en servies bij jou op locatie. Een goed alternatief dat je een hoop boodschappen en afwas scheelt.  Daarnaast houden we rekening met eventuele allergieën of andere speciale wensen in onze bereidwijze. Een BBQ organiseren doen wij eigenlijk voor je! 

Organiseer jouw BBQ!
Delen

Misschien vind u deze artikelen ook interessant