Voor 12:00 besteld, morgen bezorgd Vlees, vis en verse ingrediënten Inclusief BBQ, borden en bestek Geen afwas
Voor 12:00 besteld, morgen gratis bezorgd (vol is vol)
In Nederland*, 7 dagen per week, ook zon- en feestdagen.
Voor een deel van Zeeland en Limburg rekenen we € 50,- bezorgkosten. Wij leveren niet op de waddeneilanden
Binnen 24 uur een offerte
Zodat u uw bbq snel kunt regelen.
Bestelling tot 2 dagen voor levering wijzigen
Ideaal voor als u nog niet het precieze aantal gasten weet.
Wij halen alles gratis op en doen de afwas
Laat alle vaat vuil achter, lekker makkelijk!

Kwaliteit van A tot Z!

Onbezorgd barbecueën met het bedrijf

Een personeelsfeest op de planning of gewoon gezellig barbecueën met het bedrijf en relaties? Dat organiseert u met al het gemak. De barbecue wordt van begin tot eind geregeld door De Barbecue Boer. Dat houdt in: ambachtelijk vlees, verse vis, inclusief barbecue, serviesgoed, huisgemaakte salades, sauzen, stokbroden en geen afwas!

Alles geregeld, onbezorgd genieten

Alles geregeld betekent ook écht dat alles geregeld is. Vraag eenvoudig een offerte aan met de voorkeuren en De Barbecue Boer neemt alles uit uw handen.

Het ambachtelijke vlees komt rechtstreeks van de slager, de verse vis van de visboer. De salades en sauzen bereiden de vakmannen in eigen keuken, de stokbroden levert de bakker. De Barbecue Boer houdt tevens rekening met glutenvrije, vegetarische en halal producten.

Een zakelijke barbecue kan op iedere locatie in Nederland. De bezorging is gratis, inclusief serviesgoed. Na het barbecueën kunt u alles vuil achterlaten. Het is de service van De Barbecue Boer dat de barbecue en het serviesgoed worden gereinigd. Dat is onbezorgd genieten!

Heerlijke bonbons

Feestelijke extra’s

Om een ambachtelijke barbecue een extra feestelijke sfeer mee te geven kunt u diverse extra’s bestellen. Taarten en desserts maken uw barbecue helemaal compleet. U bestelt deze feestelijke extra’s makkelijk bij als u uw compleet verzorgde barbecue gaat bestellen!

Wat klanten over ons zeggen

Kwaliteit waardeert iedereen. Dat blijkt wel uit de fantastische reacties die wij van onze klanten krijgen. Zij beoordelen ons gemiddeld met maar liefst een 9,1!

Vraag een offerte aan

Een offerte is in enkele minuten aangevraagd. Geef uw wensen en voorkeuren door aan De Barbecue Boer. Wij reageren binnen 24 uur.

Het aantal personen nog niet bekend? De bestelling kan tot 2 dagen voor levering gewijzigd worden!
U kunt de offerte ook telefonish aanvragen, bel:
(0342) 49 00 47