Ga naar inhoud
BBQ vlees inclusief barbecue
Welk thema past bij jouw feestje?

Een BBQ voor elke gelegenheid

Voor ieder feestje een passend thema met bijbehorende BBQ. Met het beste vlees van de slager en de lekkerste verse vis van de vishandel zorgen wij voor een succesvol BBQ-feestje. 

Voor welk thema ga jij?

Een BBQ is niet alleen een heerlijk moment om buiten te eten, het is ook een perfecte gelegenheid om met vrienden en familie te genieten van goed eten en gezelligheid. Maar voordat je begint met het plannen van een BBQ, is het belangrijk om te beslissen welke BBQ het beste bij jouw feestje past. Of je nu een verjaardagsfeestje, een familiereünie of gewoon een informeel samenzijn plant, er zijn tal van thema's om uit te kiezen die jouw BBQ-feestje tot een succes zullen maken. Voor elke gelegenheid is er een geschikte BBQ. 

Wij zorgen voor een succesvol BBQ-feestje. Met het beste vlees van de slager en de lekkerste verse vis van de vishandel. Bij De Barbecue Boer nemen we de tijd om het vlees en de vis zorgvuldig te selecteren. Daarna bereiden we het eten voor jou met huisgemaakte marinades en kruiden, zodat je gegarandeerd van de beste smaakbeleving geniet. Onze salades en sauzen worden ook allemaal huisgemaakt en het stokbrood halen we vers van de bakker. Kortom, alles is even smaakvol en lekker.

Al onze BBQ pakketten en thema’s zijn altijd inclusief
Borden, bestek en servetten
Huisgemaakt salades
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Tangen en opscheplepels
Gasbarbecue incl. gas
De afwas (die doen wij)
Gratis breng- en haalservice*
Door bijna héél Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). 7 dagen per week, zélfs op zon- en feestdagen