Ga naar content
Terug naar alle BBQ pakketten

Klantenservice

Vragen en antwoorden

Ja, bijna door heel Nederland. Onze bezorgers komen echt overal, met uitzondering van de Waddeneilanden. We komen bij je thuis, op jouw feestlocatie of op jouw camping of kampeerboerderij. Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Maar in 99% van de gevallen is onze bezorgservice helemaal gratis.

Wil je je bestelling graag laten bezorgen in een door jou gekozen tijdsblok? Daarvoor rekenen we 30 euro. Je hebt keuze uit de volgende tijdsblokken: 8.00-11.00 uur, 11-14.00 uur en 14.00-17.00 uur.

Natuurlijk. We bezorgen op elke plek in Nederland. We spreken dan wel graag met je af bij de receptie of de ingang van het terrein. Zo kun je ons de weg wijzen naar jouw tent of huisje. 

Ja, wij bezorgen 7 dagen per week. Zo heb je altijd alles vers. Het vlees, de vis en de ingrediënten. 

Je krijgt jouw bestelling in speciale thermoboxen met koelelementen. Daarin blijft het eten 12 uur koud en vers. Het hoeft dus niet in de koelkast. 

Het vlees zit per soort in bakken, gegarneerd en geseald. De sauzen en salades zitten geseald in mooie bakjes. De salades zijn netjes gegarneerd. Kortom, je hoeft alleen maar de folie te verwijderen en je kan barbecueën.

Bij de bestelling geef je zelf al een dag en tijdstip (globaal) aan. Op de avond voor de afleverdatum laten we weten hoe laat we komen. Je krijgt van ons een sms en een e-mail met daarin de verwachte bezorgtijd van jouw bestelling. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven. 

We kunnen je helaas niet tot op de minuut nauwkeurig vertellen wanneer we bezorgen. Maar we bezorgen altijd alles vóór 17.30 uur. We houden daarbij rekening met de starttijd van de BBQ. 

Je kunt wel kiezen voor levering in een bepaald tijdsblok. Tussen 8.00 en 11.00 uur, 11.00-14.00 uur en 14.00-17.00 uur. Hieraan zijn kosten verbonden, namelijk 30 euro.

Onze producten zijn altijd vers, want dat smaakt het allerlekkerst. De houdbaarheid van het eten is daardoor beperkt. Belangrijk is wel dat je het eten goed gekoeld en afgedekt bewaart. Doe je dat niet, maak de versproducten dan zo snel mogelijk op (geen straf, lijkt ons).

Handig om te weten: 

  • Leg de producten nooit in de zon of in een warme ruimte
  • Vries alleen vlees in als dit gekoeld is gebleven in de koelboxen of in je eigen koelkast 
  • Sauzen en salades zijn beperkt houdbaar. We raden je aan deze niet in te vriezen
Terug naar alle BBQ pakketten

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8 tot 18 uur (zondag: 8 tot 12 uur)