Ga naar inhoud
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Lees meer
Familie die proost aan tafel
Zorgeloos bbq-en voor grote groepen

BBQ voor grote groepen

BBQ voor grote groepen 

Houd je binnenkort een grote BBQ met collega’s, klanten en relaties, óf met vrienden en familie? Maar zie je op tegen de stress en het gedoe? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Want het kost nogal wat tijd en werk om langs alle winkels te gaan. Om borden, bestek en glazen te regelen. En hoe zorg je dat alles precies op tijd wordt geleverd? De Barbecue Boer regelt álles. Je krijgt het allerbeste vlees en de lekkerste verse vis. We leveren de gasbarbecue, de borden en het bestek. En na afloop halen we de vuile vaat bij je op. Wij doen dus de afwas. Zodat werkelijk iedereen kan genieten.

Kwaliteitsvlees van de slager, verse vis van de vishandel

Jouw gasten kunnen genieten het allerbeste vlees van de kwaliteitsslager en de lekkerste verse vis van de vishandel. We marineren en kruiden het vlees en de vis met de hand, voor de perfecte smaakbalans. De salades en sauzen zijn huisgemaakt. En het stokbrood komt van de warme bakker. Kraakvers van buiten, zacht van binnen. En natuurlijk houden we rekening met speciale eetwensen. Denk aan vegetarisch, halal en allergeenvrij. Eet smakelijk allemaal! 

Al onze BBQ pakketten en thema’s zijn altijd inclusief
Borden, bestek en servetten
Huisgemaakt salades
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Tangen en opscheplepels
Gasbarbecue incl. gas
De afwas (die doen wij)
Gratis breng- en haalservice*
Door bijna héél Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). 7 dagen per week, zélfs op zon- en feestdagen

Compleet geregeld 

Hoe meer gasten op je feest, hoe meer borden en bestek je nodig hebt. En hoe meer barbecues. Geen stress, wij regelen álles. We leveren niet alleen het vlees en de vis, maar natuurlijk ook de gasbarbecues, de borden en het bestek. Ook de (fris)drank bestel je eenvoudig mee, natuurlijk mét drinkglazen. Je hoeft dus zelf niet naar de supermarkt, de bakker, de slager of de vishandel. 

Wij doen de afwas 

Niets vervelender dan na afloop alles te moeten opruimen en schoonmaken. Weg feeststemming. Niet bij De Barbecue Boer. Want de dag na jouw grote BBQ halen we alles weer op: de gasbarbecues en de vuile vaat. Wij reinigen de barbecues en doen de afwas. Ondertussen geniet jij na van een geslaagd BBQ-feest. 

Organiseer ook een smakelijke en gezellige BBQ voor een grote groep

 Heb je plannen voor een BBQ voor een grote groep? En wil je zeker weten dat het smaakt én dat je nergens omkijken naar hebt? En dat je voldoende eten en drinken hebt? Vertel ons je wensen en wij denken met je mee over een méér dan geslaagde BBQ zonder zorgen. Het eten is van hoge kwaliteit. Alles is compleet geregeld. En na afloop doen wij de afwas.

Altijd inclusief
Gratis breng- en haalservice
Door bijna héél Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). 7 dagen per week, zélfs op zon- en feestdagen
Borden, bestek en servetten
Tangen en opscheplepels
Gasbarbecue incl. gas
Alles bezorgd in thermo boxen
Wijzig gratis jouw bestelling tot 3 dagen voor levering