Ga naar content
Telefonisch aanvragen
Bel 0342 - 49 00 47

BBQ-catering voor grote groepen

De datum is geprikt, de uitnodigingen kunnen de deur uit. Maar wie regelt de BBQ-catering? Een tip: de Barbecue Boer! Regelmatig verzorgen wij de complete BBQ-catering voor groepen vanaf 50 tot en met enkele honderden personen. We leveren het eten, de gasbarbecues, de borden, het bestek en de servetten. Als je wilt leveren we ook het drinken, de glazen en de tafelaankleding. Wat voor BBQ-feest had jij in gedachten? Vertel het ons en we denken met je mee over een méér dan geslaagde BBQ.

Kwaliteitsvlees van de slager, verse vis van de vishandel

Wil je niets aan het toeval overlaten? Wij ook niet. Daarom halen we het allerbeste vlees van de kwaliteitsslager en de lekkerste verse vis van de vishandel. We marineren en kruiden het vlees en de vis met de hand, voor de perfecte smaakbalans. De salades en sauzen zijn huisgemaakt. En het stokbrood komt van de warme bakker. Kraakvers van buiten, zacht van binnen. 

Inclusief gasbarbecues, borden, bestek en meer

We bezorgen niet alleen het eten, maar natuurlijk ook de gasbarbecues, de borden, het bestek en de servetten. Bestel bij ons ook de (fris)drank, het bier en de wijn. Sta je liever niet zelf achter de barbecue? Huur dan onze professionele BBQ-chef in. Een BBQ met kok maakt tot in de puntjes af.

Wij doen de afwas

Het eten leveren we af in koelboxen, waarin het 12 uur koel blijft. We installeren de barbecues, waarna de BBQ kan beginnen. Op de dag erna halen we alles weer op. We reinigen de barbecues en doen de afwas. Doen we graag voor je.  

BBQ-catering voor 10 tot 50 personen? Bestel online

Houd je een BBQ voor een groep tot ongeveer 50 personen? Dan kun je eenvoudig online bestellen. Kies uit: 

BBQ-catering voor grotere groepen? Vraag een offerte aan 

Gaat het om een grotere groep vanaf 50 personen? Vraag dan bij ons een offerte op. We adviseren je graag over de beste BBQ voor jou en je gasten. Samen zorgen we ervoor dat jouw BBQ een succes wordt. We nemen je zoveel mogelijk uit handen. Zorgeloos gemak dus.

Levering door heel Nederland

Of je nu woont middenin Amsterdam of kampeert in een bosrijk gebied, wij leveren jouw bestelling gratis bij je af. Van Groningen-stad tot Oudemolen. En van Julianadorp tot Eindhoven en verder. Overal kom je onze bezorgers tegen. Nou ja, bijna overal. Want alleen op de Waddeneilanden leveren we niet.* 

*Voor enkele delen van Zeeland en Limburg zijn we genoodzaakt 50 euro bezorgkosten te rekenen. Dit vanwege de té grote afstand.

Vraag een offerte aan

Een offerte is in enkele minuten aangevraagd. Geef je wensen en voorkeuren door aan De Barbecue Boer. Wij reageren binnen 24 uur.

Het aantal personen nog niet bekend? De bestelling kan tot 2 dagen voor levering gewijzigd worden!

Recensies over De Barbecue Boer

“Het bezorgen en ophalen was optimaal. Zelfs op het afgelegen vakantiepark waar wij verbleven”
Bart uit tijdens vakantie in Norg
“De glutenvrije gast was helemaal gelukkig en had ook meer dan ze op kon”
Gillian uit Delfgauw
3900+ reviews gemiddeld 9,4 op Kiyoh
“De Barbecue Boer bezorgde het eten op de afgesproken tijd en de barbecue werkte perfect”
Ruud en Ilse uit 's Hertogenbosch
“Ideaal voor een BBQ op kantoor! Lekker eten, veel salades. En een snelle service”

Stel je vraag of geef direct je bestelling door

Wij zijn elke dag bereikbaar van 8 tot 18 uur (zondag: 8 tot 12 uur)