Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Aalsmeer

Laat een barbecue in Aalsmeer thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Aalsmeer
Aalsmeer

Krijg je vrienden of familie over de vloer voor een heerlijke barbecue? Wij regelen jouw barbecue thuisbezorgd Aalsmeer volledig voor je. Jij mag relaxen, wij zorgen dat alles klaarstaat!

Barbecue thuisbezorgd Aalsmeer

De ultieme zomerse luxe: jouw barbecue thuisbezorgd in Aalsmeer door De Barbecue Boer. Wij leveren de barbecuepakketten van jouw voorkeur bij je thuis af, inclusief alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje grillen. Denk aan borden en bestek, maar natuurlijk ook aan de barbecue huren in Aalsmeer zelf. Je krijgt van ons een professionele gasbarbecue en we halen alles nadien weer op, zodat je de afwas niet zelf hoeft te doen. Onze klanten geven ons maar liefst een 9,4, dus geniet je gegarandeerd van een topkwaliteit BBQ in Aalsmeer. De Barbecue Boer bezorgt in heel Nederland, dus ook voor een BBQ in Kudelstaart of een barbecue thuisbezorgd in Uithoorn ben je aan het juiste adres,

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Ga je binnenkort barbecueën met familie, vrienden of collega’s? Gezellig! Bij een barbecue komt vaak heel wat geregel kijken. De boodschappen: hoe veel moet ik halen? De barbecue schoonmaken van de vorige keer. De afwas na afloop. De Barbecue Boer neemt dit allemaal uit handen! Wij regelen jouw barbecue in Aalsmeer volledig. Wij doen de boodschappen, bereiden het vlees, de salades en het verse brood. Je hoeft zelf niet op pad: wij komen de volledige barbecue bij je thuis brengen én halen de afwas na afloop bij je op. Een onbezorgde barbecue thuisbezorgd Aalsmeer, die vind je bij De Barbecue Boer!

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Aalsmeer

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Aalsmeer bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Aalsmeer door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Jouw barbecue thuisbezorgd Aalsmeer bestel je eenvoudig en snel bij De Barbecue Boer. Geleverd met een professionele gasbarbecue, overheerlijk slagersvlees, vers stokbrood en gezonde salades. Zo heb je een gevarieerde barbecue en kunnen jouw gasten genieten van het eten.