Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Abbekerkeweere

Laat een barbecue in Abbekerkeweere thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Bekijk BBQ pakketten Of bel 0342 490 047
Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Abbekerkeweere
Abbekerkeweere

Een heerlijke BBQ in Abbekerkeweere 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in Abbekerkeweere? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in Abbekerkeweere, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in Abbekerkeweere

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in Abbekerkeweere is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in De Weere. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ Abbekerkeweere. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Ambachtelijke barbecue pakketten

Inbegrepen bij elke bestelling

Of krijg korting als je je eigen BBQ/servies gebruikt
Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De beste BBQ-pakketten voor elke liefhebber

We hechten niet alleen waarde aan een complete service. Ook het eten moet perfect zijn. Voor minder doen wij het niet. Daarom komt ons vlees van de ambachtelijke slager uit Abbekerkeweere waar het vlees met zorg op smaak wordt gebracht. De visboer uit Abbekerkeweere draagt zorg voor de vis. De bakker in Abbekerkeweere ontfermt zich over het stokbrood en wij brengen alles samen in 1 pakket. Mét smaakvolle sauzen en huisgemaakte salades.

Er is een ruime keuze in de BBQ-pakketten die wij voor jullie klaarmaken. Ook wanneer je gasten in je midden hebt met een voorkeur voor vegetarisch, halal of allergenenvrij eten. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij de bestelling. Voor kinderen hebben wij speciale versies van de pakketten beschikbaar, zodat het voor elke eter een barbecue om nooit te vergeten is.

• Budget bbq pakket

• Groente fruit bbq pakket

• Boer’n bbq pakket

• Vis bbq pakket

• Nazomer bbq pakket

• Luxe bbq pakket

• Basis bbq pakket

• Vlees & vis bbq pakket

BBQ thuisbezorgd in Abbekerkeweere: ook voor grote groepen

De barbecuepakketten van De Barbecue Boer kun je al bestellen vanaf een gezelschap van 5 personen. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook levert voor grote groepen? Daarmee is de service van De Barbecue Boer ook uitermate geschikt voor familie- of bedrijfsfeestjes. Je regelt zonder enige moeite alles wat je nodig hebt voor een heerlijke BBQ in Abbekerkeweere: verse ingrediënten en gasbarbecues waarmee je tot wel 28 personen kunt bedienen. Liever niet zelf de hele avond grillen? Dan zorgen wij ervoor dat één van onze BBQ-chefs de heerlijkste gerechten klaar komt maken. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke barbecue in Abbekerkeweere met collega’s, familie of vrienden.

Reserveer jouw BBQ in Abbekerkeweere nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in Abbekerkeweere? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!