Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Almere

Laat een barbecue in Almere thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Almere
Almere

Jouw heerlijke BBQ in Almere thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Almere kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Almere 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Almere het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Almere zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Gilze en Rijen zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Een barbecue thuis is zo geregeld met De Barbecue Boer. Jouw enige zorg is het uitnodigen van de juiste mensen. Wij doen met plezier de boodschappen voor je, bereiden het vlees en de salades, komen alles bij je thuis afleveren én doen na afloop de afwas voor je. Een service van a tot z. Alles voor een geslaagde barbecue thuisbezorgd Almere. Hoe het werkt? Jij geeft jouw bestelling door via onze website. Voor elke gast kies je een BBQ pakket naar wens. Vervolgens selecteer je de juiste leverdatum. Dat is alles! De rest regelen wij voor je.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Almere

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Almere bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Almere door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Alles voor jouw BBQ in Almere in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Almere gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Almere vandaag nog eenvoudig online.