Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Amsterdam-Zuidoost

Laat een barbecue in Amsterdam-Zuidoost thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Amsterdam-Zuidoost
Amsterdam-Zuidoost

Laat je BBQ in Amsterdam-Zuidoost thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Amsterdam-Zuidoost gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Amsterdam-Zuidoost gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Amsterdam-Zuidoost

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Amsterdam-Zuidoost en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Amsterdam-Zuidoost. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Maasdriel heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Amsterdam-Zuidoost

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Amsterdam-Zuidoost. Je kunt barbecue huren in Amsterdam-Zuidoost inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Amsterdam-Zuidoost.

Barbecue thuisbezorgd in Amsterdam-Zuidoost voor bedrijven

Bij De Barbecue Boer kun je al terecht als je met 5 personen wilt barbecueën, maar ook voor grote groepen staat De Barbecue Boer klaar. Met de complete barbecuepakketten en professionele gasbarbecues organiseer je eenvoudig een spetterend bedrijfsfeest. Bovendien kun je zelfs gebruik maken van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Deze maakt al jouw barbecuegerechten klaar zoals je nog nooit hebt geproefd bij een BBQ in Amsterdam-Zuidoost. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze offertepagina. Diverse sportclubs, campings en zorginstellingen in Nederland gingen je voor en hebben al volop genoten van een heerlijke, ambachtelijke barbecue in Amsterdam-Zuidoost.

Jouw BBQ in Amsterdam-Zuidoost snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Amsterdam-Zuidoost eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.