Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Appingedam

Laat een barbecue in Appingedam thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Appingedam
Appingedam

Compleet verzorgde BBQ in Appingedam

Wil je lekker uitpakken met een heerlijke barbecue in Appingedam, samen met je vrienden, collega’s of familie? Laat je dan verwennen met de heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Vers bereid, met keuze uit een groot aantal verschillende pakketten – ook vegetarisch. Geleverd inclusief gasbarbecue, bestek en borden, heerlijke sausjes en salades.

Jouw barbecue huren in Appingedam inclusief borden en bestek

Barbecueën zonder afwas, kan dat? Wel als je kiest voor een barbecue huren en het bestellen van overheerlijke barbecuepakketten bij De Barbecue Boer. Wij leveren alle ingrediënten die jij nodig hebt voor een smakelijke barbecue bij je thuis af, inclusief borden, bestek en gasbarbecue. Na jouw barbecue in Appingedam halen wij alles weer op. Zo geniet jij samen met je familie, vrienden of collega’s van een makkelijke, uitgebreide BBQ in Appingedam. Vanzelfsprekend zijn alle ingrediënten vers en heb je ruime keuze in barbecuepakketten. Onze klanten geven ons gemiddeld maar liefst een 9,4. Genoeg redenen om de service van De Barbecue Boer ook eens uit te proberen! Nog een voordeel? We bezorgen heel Nederland, dus ook voor een barbecue in Delfzijl zit je goed.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Appingedam: ook vegetarisch, glutenvrij en halal

Met de pakketten van De Barbecue Boer kunnen alle gasten aanschuiven, zelfs diegenen met een glutenallergie, voorkeur voor vegetarische gerechten of halal. Een barbecue huren in Appingedam doe je eenvoudig, waarbij je dan bijvoorbeeld kiest voor het vegetarische barbecuepakket, gevuld met vegetarische saté en hamburgers en heerlijke salades. In het halalpakket vind je uitsluitend rund, kip en lamsvlees. Diverse pakketten kunnen glutenvrij geleverd worden, net als het speciale glutenvrije barbecuepakket. Deze gerechten kun je met een gerust hart bereiden tijdens jouw barbecue in Appingedam. Voor de kleine eters zijn er ook kleine porties verkrijgbaar, zodat je nadien niet meer dan nodig overhoudt.

Barbecue thuisbezorgd in Appingedam voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Appingedam heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Appingedam organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Appingedam. Weten wat een barbecue in Appingedam kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Appingedam snel thuisbezorgd

Vragen de weersvoorspellingen deze week om een gezellige barbecue in Appingedam? Regel jouw heerlijke barbecue dan vandaag nog en bestel je barbecue bij De Barbecue Boer. Met verrassend lage prijzen en ruime keuze is De Barbecue Boer het perfecte adres voor de last-minute barbecue in Appingedam.