Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Baarle-Nassau

Laat een barbecue in Baarle-Nassau thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Baarle-Nassau
Baarle-Nassau

Barbecue huren voor een BBQ in Baarle-Nassau

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Baarle-Nassau van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

De BBQ service van De Barbecue Boer helpt je met de organisatie van een onvergetelijke barbecue bij jou in Baarle-Nassau We hebben al op velen plaatsen in Nederland een barbecue mogen afleveren en weten daarom precies wat barbecueliefhebbers wensen. Bestellen werkt als volgt. Jij geeft je wensen online door en wij gaan vervolgens aan de slag. Van bereiding tot bezorgen en het doen van de afwas.

  • Ambachtelijk vlees van de slager
  • Inclusief gasbarbecue, borden & bestek
  • Gratis bezorging en ophalen van de bestelling
  • Wijzig je bezorgdatum tot 2 dagen voor levering

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Baarle-Nassau: alle pakketten

Bij De Barbecue Boer vind je traditionele barbecuepakketten en verrassende opties, zoals het compleet vegetarische barbecuepakket of het pakket met veel groenten en fruit. Je past het pakket van jouw keuze eenvoudig aan door extra ingrediënten of producten toe te voegen. Zo bestel je eenvoudig extra vlees, dranken of salades. Je kunt al vanaf 5 personen bestellen, maar onze pakketten kunnen ook geleverd worden bij een barbecue in Baarle-Nassau voor grote groepen. Vanaf een groep van 50 man vraag je gewoon eenvoudig een offerte aan via de website. Ongeacht het aantal gasten, wij zorgen ervoor dat jouw barbecue thuisbezorgd wordt in Baarle-Nassau, voor een heerlijke avond grillen.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Baarle-Nassau

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Baarle-Nassau bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Baarle-Nassau door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

BBQ in Baarle-Nassau bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Baarle-Nassau je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.