Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Barendrecht

Laat een barbecue in Barendrecht thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Barendrecht
Barendrecht

BBQ in Barendrecht organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Barendrecht eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Ridderkerk.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Barendrecht 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Barendrecht organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Barendrecht. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Ridderkerk? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Barendrecht: ook vegetarisch, glutenvrij en halal

Met de pakketten van De Barbecue Boer kunnen alle gasten aanschuiven, zelfs diegenen met een glutenallergie, voorkeur voor vegetarische gerechten of halal. Een barbecue huren in Barendrecht doe je eenvoudig, waarbij je dan bijvoorbeeld kiest voor het vegetarische barbecuepakket, gevuld met vegetarische saté en hamburgers en heerlijke salades. In het halalpakket vind je uitsluitend rund, kip en lamsvlees. Diverse pakketten kunnen glutenvrij geleverd worden, net als het speciale glutenvrije barbecuepakket. Deze gerechten kun je met een gerust hart bereiden tijdens jouw barbecue in Barendrecht. Voor de kleine eters zijn er ook kleine porties verkrijgbaar, zodat je nadien niet meer dan nodig overhoudt.

Barbecue thuisbezorgd in Barendrecht voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Barendrecht heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Barendrecht organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Barendrecht. Weten wat een barbecue in Barendrecht kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Barendrecht: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Barendrecht hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Barendrecht niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Barendrecht.