Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Barneveld

Laat een barbecue in Barneveld thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Barneveld
Barneveld

Jouw heerlijke BBQ in Barneveld thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Barneveld kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Barneveld 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Barneveld het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Barneveld zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Lunteren zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Barneveld

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Barneveld en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Barneveld.

Barbecue thuisbezorgd in Barneveld voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Barneveld heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Barneveld organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Barneveld. Weten wat een barbecue in Barneveld kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Alles voor jouw BBQ in Barneveld in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Barneveld gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Barneveld vandaag nog eenvoudig online.