Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Beek en Donk

Laat een barbecue in Beek en Donk thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Beek en Donk
Beek en Donk

Een heerlijke BBQ in Beek en Donk 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in Beek en Donk? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in Beek en Donk, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in Beek en Donk

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in Beek en Donk is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in Gemert. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ Beek en Donk. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Beek en Donk

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Beek en Donk wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Beek en Donk was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

Barbecue thuisbezorgd in Beek en Donk voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Beek en Donk heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Beek en Donk organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Beek en Donk. Weten wat een barbecue in Beek en Donk kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Reserveer jouw BBQ in Beek en Donk nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in Beek en Donk? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!