Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bergeijk

Laat een barbecue in Bergeijk thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bergeijk
Bergeijk

BBQ in Bergeijk organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Bergeijk eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Eersel.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Bergeijk 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Bergeijk organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Bergeijk. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Eersel? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Bergeijk: ook vegetarisch, glutenvrij en halal

Met de pakketten van De Barbecue Boer kunnen alle gasten aanschuiven, zelfs diegenen met een glutenallergie, voorkeur voor vegetarische gerechten of halal. Een barbecue huren in Bergeijk doe je eenvoudig, waarbij je dan bijvoorbeeld kiest voor het vegetarische barbecuepakket, gevuld met vegetarische saté en hamburgers en heerlijke salades. In het halalpakket vind je uitsluitend rund, kip en lamsvlees. Diverse pakketten kunnen glutenvrij geleverd worden, net als het speciale glutenvrije barbecuepakket. Deze gerechten kun je met een gerust hart bereiden tijdens jouw barbecue in Bergeijk. Voor de kleine eters zijn er ook kleine porties verkrijgbaar, zodat je nadien niet meer dan nodig overhoudt.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Bergeijk

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Bergeijk wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Bergeijk voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Bergeijk, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

BBQ in Bergeijk: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Bergeijk hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Bergeijk niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Bergeijk.