Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Berkel en Rodenrijs

Laat een barbecue in Berkel en Rodenrijs thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Berkel en Rodenrijs
Berkel en Rodenrijs

Barbecue huren voor een BBQ in Berkel en Rodenrijs

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Berkel en Rodenrijs van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Berkel en Rodenrijs

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Berkel en Rodenrijs nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Berkel en Rodenrijs! Een barbecue huren in Berkel en Rodenrijs kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Bergschenhoek? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Berkel en Rodenrijs voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Berkel en Rodenrijs ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Berkel en Rodenrijs, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Berkel en Rodenrijs. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Eenvoudig een barbecue huren Berkel en Rodenrijs

Ook als je met grote groepen wilt barbecueën kun je rekenen op De Barbecue Boer. Wij leveren ook aan groepen vanaf vijftig personen. Omdat je geen tijd en energie kwijt bent aan inkopen en voorbereiding is dit een ideale en heerlijke optie voor een bedrijfs- of verenigingsfeest. De Barbecue Boer levert regelmatig aan sportclubs, zorg- en onderwijsinstellingen.

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf staat te bakken en braden met zo’n grote groep. Daarom kun je ook kiezen voor complete service van De Barbecue Boer als je een barbecue in Berkel en Rodenrijs huurt. Wij zorgen ervoor dat er een professionele BBQ-chef aanwezig is die jou en je gasten voorziet van perfect gegaarde varkenslapjes, malse zalmfilet of lekkere vegetarische snacks. Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor een barbecue voor een grote groep via onze offerte-pagina.

BBQ in Berkel en Rodenrijs bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Berkel en Rodenrijs je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.