Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Beuningen

Laat een barbecue in Beuningen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Beuningen
Beuningen

Barbecue huren voor een BBQ in Beuningen

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Beuningen van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Beuningen

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Beuningen nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Beuningen! Een barbecue huren in Beuningen kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Wijchen? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Een barbecue thuis is zo geregeld met De Barbecue Boer. Jouw enige zorg is het uitnodigen van de juiste mensen. Wij doen met plezier de boodschappen voor je, bereiden het vlees en de salades, komen alles bij je thuis afleveren én doen na afloop de afwas voor je. Een service van a tot z. Alles voor een geslaagde barbecue thuisbezorgd Beuningen. Hoe het werkt? Jij geeft jouw bestelling door via onze website. Voor elke gast kies je een BBQ pakket naar wens. Vervolgens selecteer je de juiste leverdatum. Dat is alles! De rest regelen wij voor je.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Beuningen

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Beuningen wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Beuningen voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Beuningen, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

BBQ in Beuningen bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Beuningen je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.