Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bloemendaal

Laat een barbecue in Bloemendaal thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bloemendaal
Bloemendaal

BBQ in Bloemendaal organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Bloemendaal eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Velserbroek.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Bloemendaal 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Bloemendaal organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Bloemendaal. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Velserbroek? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De Barbecue Boer voorziet in alle gemakken. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Om iedereen het naar wens te maken, bieden wij verschillende BBQ-pakketten aan. Deze pakketten zijn zorgvuldig door onze koks samengesteld en variëren zodanig dat er voor iedereen wat bij zit. Ben je dol op vlees en wil je daar volop van kunnen genieten? Kies dan voor het boeren BBQ pakket. Eet je vegetarisch, dan geniet je met ons vegetarische pakket van salades, brood én vega vlees! Ook voor gasten met intoleranties bieden wij oplossingen, waaronder met ons glutenvrije BBQ pakket. Jij blij, wij blij!

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Bloemendaal

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Bloemendaal wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Bloemendaal voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Bloemendaal, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

BBQ in Bloemendaal: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Bloemendaal hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Bloemendaal niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Bloemendaal.