Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bodegraven

Laat een barbecue in Bodegraven thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bodegraven
Bodegraven

Laat je BBQ in Bodegraven thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Bodegraven gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Bodegraven gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Bodegraven

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Bodegraven en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Bodegraven. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Bodegraven-Reeuwijk heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Bodegraven voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Bodegraven ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Bodegraven, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Bodegraven. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Eenvoudig een barbecue huren Bodegraven

Ook als je met grote groepen wilt barbecueën kun je rekenen op De Barbecue Boer. Wij leveren ook aan groepen vanaf vijftig personen. Omdat je geen tijd en energie kwijt bent aan inkopen en voorbereiding is dit een ideale en heerlijke optie voor een bedrijfs- of verenigingsfeest. De Barbecue Boer levert regelmatig aan sportclubs, zorg- en onderwijsinstellingen.

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf staat te bakken en braden met zo’n grote groep. Daarom kun je ook kiezen voor complete service van De Barbecue Boer als je een barbecue in Bodegraven huurt. Wij zorgen ervoor dat er een professionele BBQ-chef aanwezig is die jou en je gasten voorziet van perfect gegaarde varkenslapjes, malse zalmfilet of lekkere vegetarische snacks. Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor een barbecue voor een grote groep via onze offerte-pagina.

Jouw BBQ in Bodegraven snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Bodegraven eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.