Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Borger-Odoorn

Laat een barbecue in Borger-Odoorn thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Borger-Odoorn
Borger-Odoorn

Jouw heerlijke BBQ in Borger-Odoorn thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Borger-Odoorn kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Borger-Odoorn 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Borger-Odoorn het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Borger-Odoorn zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Emmen zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ Borger-Odoorn bij jou thuis

Als je kiest voor de service van De Barbecue Boer kies je altijd voor kwaliteit. Met meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten vind je altijd wel iets dat bij jou en je gezelschap past. Neem bijvoorbeeld een luxe barbecuepakket met het lekkerste vlees, of ga juist voor een selectie topkwaliteit vis met het vispakket als je kiest voor een barbecue huren in Borger-Odoorn. Je voegt geheel naar eigen smaak extra zaken toe, zoals toetjes, dranken of extra salades of stokbrood. Ook voor de kleine eters, vegetariërs of gasten met een glutenallergie is er volop keuze. Zo kan iedereen aanschuiven bij jouw barbecue in Borger-Odoorn.

BBQ in Borger-Odoorn voor grote groepen 

Wil je een bedrijfsfeest of groot familiefeest organiseren? Denk dan ook aan de service van De Barbecue Boer. Wij leveren niet alleen aan klein gezelschappen maar ook aan grote groepen, bijvoorbeeld groepen van 50 personen. Juist dan is jouw barbecue thuisbezorgd in Borger-Odoorn een ideale oplossing. Je beschikt over barbecues waar je gerechten tot 28 personen op kunt bereiden en je hoeft geen inkopen te doen. Geen wonder dat bedrijven in heel Nederland al kozen voor De Barbecue Boer voor een barbecue in Borger-Odoorn, zoals sportclubs, campings en grote zorginstellingen. Maak ook kennis met De Barbecue Boer en vraag je offerte vrijblijvend op via de offertepagina.

Alles voor jouw BBQ in Borger-Odoorn in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Borger-Odoorn gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Borger-Odoorn vandaag nog eenvoudig online.