Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Borger-Odoorn

Laat een barbecue in Borger-Odoorn thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Borger-Odoorn
Borger-Odoorn

Jouw heerlijke BBQ in Borger-Odoorn thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Borger-Odoorn kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Borger-Odoorn 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Borger-Odoorn het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Borger-Odoorn zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Emmen zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De Barbecue Boer regelt jouw barbecue thuis volledig. Wij zorgen ervoor dat er vers vlees wordt gehaald bij de slager, bereiden de salades en bakken het stokbrood af. Maar daar stopt onze service niet! Wij komen de volledige barbecue bij jou thuis afleveren én we halen deze na afloop weer op. En je hoeft zelf de afwas niet te doen, dat doen wij namelijk. Dat klinkt relaxed, toch? Dat is precies wat wij willen. Dat jij een relaxte avond hebt, en zelf niet aan het werk hoeft. Zo kun jij samen met je familie, vrienden of collega’s genieten van onze overheerlijke barbecue thuisbezorgd Borger-Odoorn.

Het voordeel van een barbecue thuisbezorgd Borger-Odoorn, is dat je zelf niets hoeft te regelen. Het organiseren van een barbecue voor een grote groep mensen, brengt vaak stress met zich mee. Je moet alle boodschappen doen, inschatten hoeveel iedereen eet, alles bereiden én ook nog eens de afwas doen als iedereen weg is. Wat een gedoe! Gelukkig haalt De Barbecue Boer alles bij je uit handen. Zo wordt een barbecue gezellig én ontspannend, voor iedereen. Bij de bezorging van de BBQ op de dag naar keuze, sturen wij één dag van tevoren het tijdvak waarin wij langskomen. Zo weet je precies wanneer je ons kunt verwachten.

Alles voor jouw BBQ in Borger-Odoorn in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Borger-Odoorn gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Borger-Odoorn vandaag nog eenvoudig online.