Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bovenkarspel

Laat een barbecue in Bovenkarspel thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bovenkarspel
Bovenkarspel

BBQ in Bovenkarspel organiseren

Een barbecue in Bovenkarspel organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Bovenkarspel met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Bovenkarspel inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Bovenkarspel organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Bovenkarspel bij jou thuis. Liever een barbecue in Stede Broec of Enkhuizen? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Alles voor een heerlijke BBQ in Bovenkarspel

Geen zin in een standaard barbecuepakket? Kies dan voor een barbecue huren in Bovenkarspel bij De Barbecue Boer! Geleverd met heerlijke barbecuepakketten die nét even anders zijn dan je gewend bent. Neem bijvoorbeeld het voorjaarspakket met heerlijke voorjaarsgroenten en lamskoteletten, of ga voor een boer’npakket met stevige, malse biefstuk en varkenshaas. Je vult je pakket gewoon aan met de ingrediënten die jij lekker vindt. Bestel bijvoorbeeld een extra salade, sauzen of voeg nog wat stukken vlees toe voor die ene grote eter. Bij De Barbecue Boer stel je altijd flexibel je eigen pakket samen, voor een gegarandeerd succesvolle barbecue in Bovenkarspel.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Bovenkarspel

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Bovenkarspel wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Bovenkarspel voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Bovenkarspel, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Bestel jouw BBQ in Bovenkarspel nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Bovenkarspel dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.