Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bunschoten-Spakenburg

Laat een barbecue in Bunschoten-Spakenburg thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Bunschoten-Spakenburg
Bunschoten-Spakenburg

BBQ in Bunschoten-Spakenburg organiseren

Een barbecue in Bunschoten-Spakenburg organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Bunschoten-Spakenburg met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Bunschoten-Spakenburg inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Bunschoten-Spakenburg organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Bunschoten-Spakenburg bij jou thuis. Liever een barbecue in Bunschoten of Baarn? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Bunschoten-Spakenburg

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Bunschoten-Spakenburg? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Bunschoten-Spakenburg door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Bunschoten-Spakenburg in een handomdraai

BBQ in Bunschoten-Spakenburg voor grote groepen 

Wil je een bedrijfsfeest of groot familiefeest organiseren? Denk dan ook aan de service van De Barbecue Boer. Wij leveren niet alleen aan klein gezelschappen maar ook aan grote groepen, bijvoorbeeld groepen van 50 personen. Juist dan is jouw barbecue thuisbezorgd in Bunschoten-Spakenburg een ideale oplossing. Je beschikt over barbecues waar je gerechten tot 28 personen op kunt bereiden en je hoeft geen inkopen te doen. Geen wonder dat bedrijven in heel Nederland al kozen voor De Barbecue Boer voor een barbecue in Bunschoten-Spakenburg, zoals sportclubs, campings en grote zorginstellingen. Maak ook kennis met De Barbecue Boer en vraag je offerte vrijblijvend op via de offertepagina.

Bestel jouw BBQ in Bunschoten-Spakenburg nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Bunschoten-Spakenburg dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.