Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Dalfsen

Laat een barbecue in Dalfsen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Dalfsen
Dalfsen

BBQ in Dalfsen organiseren

Een barbecue in Dalfsen organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Dalfsen met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Dalfsen inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Dalfsen organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Dalfsen bij jou thuis. Liever een barbecue in Dinkelland of Zwartewaterland? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Alles voor een heerlijke BBQ in Dalfsen

Geen zin in een standaard barbecuepakket? Kies dan voor een barbecue huren in Dalfsen bij De Barbecue Boer! Geleverd met heerlijke barbecuepakketten die nét even anders zijn dan je gewend bent. Neem bijvoorbeeld het voorjaarspakket met heerlijke voorjaarsgroenten en lamskoteletten, of ga voor een boer’npakket met stevige, malse biefstuk en varkenshaas. Je vult je pakket gewoon aan met de ingrediënten die jij lekker vindt. Bestel bijvoorbeeld een extra salade, sauzen of voeg nog wat stukken vlees toe voor die ene grote eter. Bij De Barbecue Boer stel je altijd flexibel je eigen pakket samen, voor een gegarandeerd succesvolle barbecue in Dalfsen.

BBQ in Dalfsen voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Dalfsen met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Dalfsen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Dalfsen? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

Bestel jouw BBQ in Dalfsen nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Dalfsen dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.