Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in De Ronde Venen

Laat een barbecue in De Ronde Venen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in De Ronde Venen
De Ronde Venen

Barbecue huren voor een BBQ in De Ronde Venen

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in De Ronde Venen van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren De Ronde Venen

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in De Ronde Venen nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in De Ronde Venen! Een barbecue huren in De Ronde Venen kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Mijdrecht? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ De Ronde Venen: alle pakketten

Bij De Barbecue Boer vind je traditionele barbecuepakketten en verrassende opties, zoals het compleet vegetarische barbecuepakket of het pakket met veel groenten en fruit. Je past het pakket van jouw keuze eenvoudig aan door extra ingrediënten of producten toe te voegen. Zo bestel je eenvoudig extra vlees, dranken of salades. Je kunt al vanaf 5 personen bestellen, maar onze pakketten kunnen ook geleverd worden bij een barbecue in De Ronde Venen voor grote groepen. Vanaf een groep van 50 man vraag je gewoon eenvoudig een offerte aan via de website. Ongeacht het aantal gasten, wij zorgen ervoor dat jouw barbecue thuisbezorgd wordt in De Ronde Venen, voor een heerlijke avond grillen.

Barbecue thuisbezorgd in De Ronde Venen voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in De Ronde Venen heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in De Ronde Venen organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in De Ronde Venen. Weten wat een barbecue in De Ronde Venen kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in De Ronde Venen bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in De Ronde Venen je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.