Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in De Wolden

Laat een barbecue in De Wolden thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in De Wolden
De Wolden

Jouw heerlijke BBQ in De Wolden thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in De Wolden kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in De Wolden 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in De Wolden het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in De Wolden zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Tynaarlo zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ De Wolden

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in De Wolden. Je kunt barbecue huren in De Wolden inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in De Wolden.

Barbecue huren in De Wolden voor een spetterend bedrijfsfeest

Een barbecue in De Wolden organiseren voor je collega’s kan veel werk zijn, tenzij je gebruik maakt van de complete service van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen, laat je eenvoudig alles wat je nodig hebt bezorgen: de barbecue(s) zelf, alle barbecuepakketten en zelfs een BBQ-chef die alle gerechten voor je klaarmaakt. Op die manier wordt het organiseren van een BBQ in De Wolden ineens een fluitje van een cent. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze offertepagina en maak het jezelf gemakkelijk. Omdat De Barbecue Boer met grote regelmaat barbecuepakketten en barbecues levert aan grote bedrijven, zorginstellingen en sportclubs weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om jouw (bedrijfs)feest te laten slagen met een heerlijke barbecue in De Wolden.

Alles voor jouw BBQ in De Wolden in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in De Wolden gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in De Wolden vandaag nog eenvoudig online.