Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Dedemsvaart

Laat een barbecue in Dedemsvaart thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Dedemsvaart
Dedemsvaart

Jouw heerlijke BBQ in Dedemsvaart thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Dedemsvaart kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Dedemsvaart 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Dedemsvaart het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Dedemsvaart zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Ommen zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Dedemsvaart

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Dedemsvaart en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Dedemsvaart.

Barbecue huren in Dedemsvaart voor een spetterend bedrijfsfeest

Een barbecue in Dedemsvaart organiseren voor je collega’s kan veel werk zijn, tenzij je gebruik maakt van de complete service van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen, laat je eenvoudig alles wat je nodig hebt bezorgen: de barbecue(s) zelf, alle barbecuepakketten en zelfs een BBQ-chef die alle gerechten voor je klaarmaakt. Op die manier wordt het organiseren van een BBQ in Dedemsvaart ineens een fluitje van een cent. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze offertepagina en maak het jezelf gemakkelijk. Omdat De Barbecue Boer met grote regelmaat barbecuepakketten en barbecues levert aan grote bedrijven, zorginstellingen en sportclubs weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om jouw (bedrijfs)feest te laten slagen met een heerlijke barbecue in Dedemsvaart.

Alles voor jouw BBQ in Dedemsvaart in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Dedemsvaart gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Dedemsvaart vandaag nog eenvoudig online.