Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Delft

Laat een barbecue in Delft thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Delft
Delft

Regel een smakelijke BBQ in Delft zonder gedoe

Een traditionele barbecue is natuurlijk heerlijk, maar vereist een boel voorbereidingen. Inkopen doen en nadien afwassen kost flink wat tijd als je met een grote groep bent. Regel daarom de volgende keer een compleet verzorgde barbecue in Delft bij De Barbecue Boer. Je bestelt jouw barbecuepakket inclusief gasbarbecue voordelig en snel online. Alles vers bereid met ruime keuze uit vlees, vis, vegetarische gerechten én salades!

Barbecue thuisbezorgd Delft

De ultieme zomerse luxe: jouw barbecue thuisbezorgd in Delft door De Barbecue Boer. Wij leveren de barbecuepakketten van jouw voorkeur bij je thuis af, inclusief alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje grillen. Denk aan borden en bestek, maar natuurlijk ook aan de barbecue huren in Delft zelf. Je krijgt van ons een professionele gasbarbecue en we halen alles nadien weer op, zodat je de afwas niet zelf hoeft te doen. Onze klanten geven ons maar liefst een 9,4, dus geniet je gegarandeerd van een topkwaliteit BBQ in Delft. De Barbecue Boer bezorgt in heel Nederland, dus ook voor een BBQ in Rijswijk of een barbecue thuisbezorgd in Pijnacker-Nootdorp ben je aan het juiste adres,

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Delft

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Delft. Je kunt barbecue huren in Delft inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Delft.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Delft

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Delft wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Delft voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Delft, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Geniet van een BBQ in Delft

Deze week nog smullen van lekkere barbecuegerechten? Bestel dan vandaag nog jouw barbecue en barbecuepakketten bij De Barbecue Boer. Met ruime keuze en voordelige prijzen is De Barbecue Boer de perfecte keuze voor een ontspannen barbecue in Delft. Vraag een offerte op of bestel jouw barbecue thuisbezorgd in Delft eenvoudig online.