Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Delft

Laat een barbecue in Delft thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Delft
Delft

Een onbezorgde avond? Laat een barbecue thuisbezorgen in Delft! Wij regelen de BBQ van a tot z voor je. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Barbecue thuisbezorgd Delft

De ultieme zomerse luxe: jouw barbecue thuisbezorgd in Delft door De Barbecue Boer. Wij leveren de barbecuepakketten van jouw voorkeur bij je thuis af, inclusief alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje grillen. Denk aan borden en bestek, maar natuurlijk ook aan de barbecue huren in Delft zelf. Je krijgt van ons een professionele gasbarbecue en we halen alles nadien weer op, zodat je de afwas niet zelf hoeft te doen. Onze klanten geven ons maar liefst een 9,4, dus geniet je gegarandeerd van een topkwaliteit BBQ in Delft. De Barbecue Boer bezorgt in heel Nederland, dus ook voor een BBQ in Rijswijk of een barbecue thuisbezorgd in Nootdorp ben je aan het juiste adres,

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Een barbecue is gezellig, maar er komt vaak veel bij kijken. Als gastheer of -vrouw ben je zelf vaak drukker met organiseren, dan met genieten. Daar brengen wij graag verandering in! Bij De Barbecue Boer bestel je eenvoudig een BBQ-pakket naar keuze. Wij regelen de rest: van boodschappen tot de afwas. Met slechts een paar klikken op de knop, organiseer jij een gezellige avond met je vrienden of familie. Wij komen je bestelling op de dag van de barbecue bij je afleveren én halen deze de volgende dag weer op. De afwas doen wij! Zo geniet iedereen, inclusief jijzelf, van de barbecue thuisbezorgd in Delft.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Delft

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Delft wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Delft voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Delft, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Wij bezorgen jouw barbecue graag bij je aan huis. Omdat wij leveren in tijdvakken, hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op je bestelling te wachten. Na de barbecue zet je simpelweg de afwas en barbecue buiten. Wij komen het voor je ophalen. Een barbecue zonder zorgen.