Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Didam

Laat een barbecue in Didam thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Didam
Didam

Een onbezorgde avond? Laat een barbecue thuisbezorgen in Didam! Wij regelen de BBQ van a tot z voor je. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

Als je bij De Barbecue Boer bestelt, heb je letterlijk geen omkijken naar je barbecue. Wij leveren een volledig verzorgde waarbij aan alles is gedacht. De boodschappen, de bereiding, de levering én natuurlijk de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen, is het versturen van de uitnodigingen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Didam

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Didam. Je kunt barbecue huren in Didam inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Didam.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Didam

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Didam bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Didam door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Wij bezorgen jouw barbecue graag bij je aan huis. Omdat wij leveren in tijdvakken, hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op je bestelling te wachten. Na de barbecue zet je simpelweg de afwas en barbecue buiten. Wij komen het voor je ophalen. Een barbecue zonder zorgen.