Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Didam

Laat een barbecue in Didam thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Didam
Didam

Jouw heerlijke BBQ in Didam thuisbezorgd

Zelf alles in huis halen voor een barbecue in Didam kost veel tijd. Waarom laat je je barbecue inclusief alle ingrediënten niet gewoon thuisbezorgen? Bij De Barbecue Boer bestel je alles wat je nodig hebt in een handomdraai: vlees van de slager, vis van de visboer, salades, sauzen en stokbrood. Ruime keuze uit barbecuepakketten, geleverd inclusief gasbarbecue, borden en bestek.

Compleet verzorgde barbecue in Didam 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Didam het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Didam zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in Zevenaar zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Didam

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Didam. Je kunt barbecue huren in Didam inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Didam.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Didam

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Didam bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Didam door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

Alles voor jouw BBQ in Didam in huis

Probeer de service van De Barbecue Boer ook eens uit en laat alles voor jouw barbecue in Didam gewoon thuisbezorgen. Je geniet van een zeer ruim assortiment verse, ambachtelijke producten die je zelf klaarmaakt op één van onze professionele gasbarbecues. En, na de tijd geen afwas! Bestel alles voor jouw barbecue in Didam vandaag nog eenvoudig online.