Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Dodewaard

Laat een barbecue in Dodewaard thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Dodewaard
Dodewaard

BBQ in Dodewaard organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Dodewaard eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Neder-Betuwe.

Je kent het wel, de voorbereidingen voor een barbecue bij je thuis in Dodewaard kosten altijd meer tijd dan je van te voren had voorzien. Je bent onnodig druk met het doen van de boodschappen en verzamelen van voldoende bestek en dergelijke. Dat is nu verleden tijd. Bij de Barbecue Boer geef je online jouw wensen door en wij doen vervolgens de rest. Ja echt! Zelfs de afwas na afloop. Wij vinden namelijk dat jij en je gasten ten alle tijden moeten genieten in plaats van te stressen om zaken waar wij graag onze handen uit de mouwen voor steken.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

De Barbecue Boer regelt jouw barbecue thuis volledig. Wij zorgen ervoor dat er vers vlees wordt gehaald bij de slager, bereiden de salades en bakken het stokbrood af. Maar daar stopt onze service niet! Wij komen de volledige barbecue bij jou thuis afleveren én we halen deze na afloop weer op. En je hoeft zelf de afwas niet te doen, dat doen wij namelijk. Dat klinkt relaxed, toch? Dat is precies wat wij willen. Dat jij een relaxte avond hebt, en zelf niet aan het werk hoeft. Zo kun jij samen met je familie, vrienden of collega’s genieten van onze overheerlijke barbecue thuisbezorgd Dodewaard.

Barbecue thuisbezorgd in Dodewaard voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Dodewaard heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Dodewaard organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Dodewaard. Weten wat een barbecue in Dodewaard kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Dodewaard: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Dodewaard hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Dodewaard niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Dodewaard.