Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Driebergen-Rijsenburg

Laat een barbecue in Driebergen-Rijsenburg thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg

Zin in een BBQ in Driebergen-Rijsenburg?

Wil jij de aankomende dagen lekker barbecueën met vrienden of familie maar heb je geen barbecue? Of kom je tijd tekort om inkopen te doen? Bestel dan gewoon jouw barbecue in Driebergen-Rijsenburg bij De Barbecue Boer. Je barbecue wordt thuisbezorgd in Driebergen-Rijsenburg, inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond: vers vlees, verse vis, salades, stokbrood en sausjes. Nadien halen wij alles op, dus de afwas kun je laten staan!

Barbecue in Driebergen-Rijsenburg compleet laten bezorgen

De Barbecue Boer bezorgt graag alles voor een complete barbecue in Driebergen-Rijsenburg bij jou thuis. Je hebt ruime keuze uit barbecuepakketten – ook vegetarisch. Wij leveren de heerlijkste ingrediënten, maar ook de barbecue zelf en borden en bestek. Nadien halen we alles weer op, zodat je niet met de afwas blijft zitten. Je maakt zelf alle gerechten klaar op de professionele gasbarbecue of je maakt gebruik van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Hoe dan ook, met De Barbecue Boer wordt jouw BBQ in Driebergen-Rijsenburg pas echt een feestje! Wil je liever je barbecue in Zeist compleet laten bezorgen? Geen probleem, De Barbecue Boer levert in heel Nederland. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Driebergen-Rijsenburg voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Driebergen-Rijsenburg ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Driebergen-Rijsenburg, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Driebergen-Rijsenburg. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Driebergen-Rijsenburg

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Driebergen-Rijsenburg wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Driebergen-Rijsenburg voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Driebergen-Rijsenburg, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

Zeker van jouw BBQ in Driebergen-Rijsenburg

Ook een barbecue huren in Driebergen-Rijsenburg en wil je zeker weten dat De Barbecue Boer nog deze week bij jou op de stoep staat? Reserveer jouw barbecue en ingrediënten dan zo snel mogelijk. Je profiteert altijd van lage prijzen én je kunt je reservering tot twee dagen voor je barbecue in Driebergen-Rijsenburg nog aanpassen. Bestel via de website of vraag je offerte vandaag nog aan.