Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Driebergen-Rijsenburg

Laat een barbecue in Driebergen-Rijsenburg thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Driebergen-Rijsenburg
Driebergen-Rijsenburg

Zin in een BBQ in Driebergen-Rijsenburg?

Wil jij de aankomende dagen lekker barbecueën met vrienden of familie maar heb je geen barbecue? Of kom je tijd tekort om inkopen te doen? Bestel dan gewoon jouw barbecue in Driebergen-Rijsenburg bij De Barbecue Boer. Je barbecue wordt thuisbezorgd in Driebergen-Rijsenburg, inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond: vers vlees, verse vis, salades, stokbrood en sausjes. Nadien halen wij alles op, dus de afwas kun je laten staan!

De Barbecue Boer verzorgt graag jouw barbecue thuisbezorgd Driebergen-Rijsenburg. Wij leveren een compleet verzorgde barbecue waar je geen omkijken naar hebt. Van de boodschappen tot de afwas: wij regelen het voor je! Zo geniet jij volop van jouw thuisbezorgde barbecue in Driebergen-Rijsenburg en hoef je je enkel druk te maken over wie je uitnodigt.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Driebergen-Rijsenburg voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Driebergen-Rijsenburg ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Driebergen-Rijsenburg, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Driebergen-Rijsenburg. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Wij leveren de barbecue op de gewenste datum bij je thuis af. Om er zeker van te zijn dat je thuis bent op het juiste moment, sturen wij een dag van tevoren een e-mail of sms met het tijdvak. Zo weet je precies wanneer je ons kunt verwachten. Hierdoor is het niet nodig om de hele dag thuis te blijven. Dat scheelt weer! Tot twee dagen voor de levering is het mogelijk om je bestelling te wijzigen. Is er slecht weer voorspeld of komen er onverwachts meer gasten? Dan verplaats of wijzig je je barbecue thuisbezorgd in Driebergen-Rijsenburg eenvoudig.

Zeker van jouw BBQ in Driebergen-Rijsenburg

Ook een barbecue huren in Driebergen-Rijsenburg en wil je zeker weten dat De Barbecue Boer nog deze week bij jou op de stoep staat? Reserveer jouw barbecue en ingrediënten dan zo snel mogelijk. Je profiteert altijd van lage prijzen én je kunt je reservering tot twee dagen voor je barbecue in Driebergen-Rijsenburg nog aanpassen. Bestel via de website of vraag je offerte vandaag nog aan.