Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Drimmelen

Laat een barbecue in Drimmelen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Bekijk BBQ pakketten Of bel 0342 490 047
Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Drimmelen
Drimmelen

BBQ in Drimmelen organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Drimmelen eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Made.

Barbecue van a tot z geregeld

Als je bij De Barbecue Boer bestelt, heb je letterlijk geen omkijken naar je barbecue. Wij leveren een volledig verzorgde waarbij aan alles is gedacht. De boodschappen, de bereiding, de levering én natuurlijk de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen, is het versturen van de uitnodigingen.

Ambachtelijke barbecue pakketten

Inbegrepen bij elke bestelling

Of krijg korting als je je eigen BBQ/servies gebruikt
Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Barbecue pakketten voor iedereen

Met ons uitgebreide aanbod BBQ-pakketten, zit er voor iedereen altijd iets lekkers bij. Voor de vegetarische gast hebben wij een vega BBQ pakket. Komen er ook kinderen? Dan hebben wij speciale kinder BBQ pakketten met aangepaste porties. Zo houd je niet een berg eten over, dat zou zonde zijn. Wij zorgen ervoor dat onze pakket altijd genoeg eten bevatten. Wil je toch wat extra vlees of salades bij bestellen? Dat kan! Ook bestel je desserts extra bij je bestelling. Het toetje mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Je stelt dus, volledig naar eigen wens, een barbecue pakket samen.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Drimmelen

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Drimmelen bij jou thuis bezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Drimmelen door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecue pakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

BBQ in Drimmelen: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Drimmelen hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Drimmelen niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Drimmelen.