Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Edam-Volendam

Laat een barbecue in Edam-Volendam thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Edam-Volendam
Edam-Volendam

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Edam-Volendam bij De Barbecue Boer.

De Barbecue Boer verzorgt graag jouw barbecue thuisbezorgd Edam-Volendam. Wij leveren een compleet verzorgde barbecue waar je geen omkijken naar hebt. Van de boodschappen tot de afwas: wij regelen het voor je! Zo geniet jij volop van jouw thuisbezorgde barbecue in Edam-Volendam en hoef je je enkel druk te maken over wie je uitnodigt.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij De Barbecue Boer kies je uit BBQ pakketten die onze koks zorgvuldig hebben samengesteld. Hier geniet je van vers vlees van de slager, verse vis van de lokale visboer en heerlijke groenten en fruit. Ook zorgen wij ervoor dat het stokbrood altijd lekker knapperig is. Een verse, overheerlijke barbecue thuisbezorgd Edam-Volendam voor je hele gezelschap. Omdat wij verschillende BBQ pakketten hebben, is er voor ieder altijd wat wils. Bij ons kies je voor je barbecue in Edam-Volendam uit een luxe BBQ pakket met meerdere soorten vlees. Eten jij of je gasten vegetarisch? Dan bestel je ons vegetarische BBQ pakket of het groenten en fruit BBQ pakket!

Barbecue thuisbezorgd in Edam-Volendam voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Edam-Volendam heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Edam-Volendam organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Edam-Volendam. Weten wat een barbecue in Edam-Volendam kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Edam-Volendam: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Edam-Volendam hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Edam-Volendam niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Edam-Volendam.