Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Emmeloord

Laat een barbecue in Emmeloord thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Emmeloord
Emmeloord

Een heerlijke BBQ in Emmeloord 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in Emmeloord? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in Emmeloord, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in Emmeloord

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in Emmeloord is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in Westerkwartier. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ Emmeloord. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Alles voor een heerlijke BBQ in Emmeloord

Geen zin in een standaard barbecuepakket? Kies dan voor een barbecue huren in Emmeloord bij De Barbecue Boer! Geleverd met heerlijke barbecuepakketten die nét even anders zijn dan je gewend bent. Neem bijvoorbeeld het voorjaarspakket met heerlijke voorjaarsgroenten en lamskoteletten, of ga voor een boer’npakket met stevige, malse biefstuk en varkenshaas. Je vult je pakket gewoon aan met de ingrediënten die jij lekker vindt. Bestel bijvoorbeeld een extra salade, sauzen of voeg nog wat stukken vlees toe voor die ene grote eter. Bij De Barbecue Boer stel je altijd flexibel je eigen pakket samen, voor een gegarandeerd succesvolle barbecue in Emmeloord.

Last minute BBQ in Emmeloord organiseren

Wil je op korte termijn een bedrijfsfeest organiseren of heb je een feestelijke gelegenheid in het vooruitzicht? Organiseer dan eenvoudig een spetterend feest met een BBQ in Emmeloord. Daarvoor schakel je natuurlijk De Barbecue Boer in, ook voor grote groepen. Wij leveren alles wat je nodig hebt, zodat jij samen met collega’s, familie of vrienden heerlijk kunt genieten van een barbecue in Emmeloord. Jouw barbecue thuisbezorgd in Emmeloord is ook mogelijk voor groepen vanaf 50 personen. Je vraagt daarvoor eenvoudig een offerte aan via de offertepagina. Met de service van De Barbecue Boer regel je bovendien snel en moeiteloos een barbecue voor jouw volgende bedrijfsfeest.

Reserveer jouw BBQ in Emmeloord nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in Emmeloord? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!