Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Emmen

Laat een barbecue in Emmen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Emmen
Emmen

Voor je barbecue thuisbezorgd Emmen is het natuurlijk belangrijk dat op de juiste dag wordt geleverd. Welke dag je wilt barbecueën, bepaal je zelf. Dit voer je tijdens het bestellen in en wij zorgen ervoor dat je barbecue op die dag wordt geleverd. Eén dag voor de levering, ontvang je van ons een SMS of e-mail met het tijdvak waarin je bestelling wordt bezorgd. Zo ben je niet onnodig lang aan het wachten. Wij zorgen er graag voor dat alles naar wens is. Daarom leveren wij volledige service. Je zet na het barbecueën je afwas buiten neer en wij pikken het voor je op.

De Barbecue Boer verzorgt graag jouw barbecue thuisbezorgd Emmen. Wij leveren een compleet verzorgde barbecue waar je geen omkijken naar hebt. Van de boodschappen tot de afwas: wij regelen het voor je! Zo geniet jij volop van jouw thuisbezorgde barbecue in Emmen en hoef je je enkel druk te maken over wie je uitnodigt.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Emmen

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Emmen wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Emmen was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

Zorgeloos genieten: barbecue thuisbezorgd in Emmen

Of je nu voor een kleine groep of groot gezelschap een BBQ in Emmen wilt organiseren, De Barbecue Boer staat voor je klaar. Voor meer informatie over een barbecue thuisbezorgd in Emmen voor een grote groep kun je eenvoudig een offerte aanvragen via de offertepagina. Ook voor grote gezelschappen leveren wij graag alles wat je nodig hebt: barbecuepakketten, gasbarbecues en zelfs een chef die jouw gerechten voor je klaarmaakt. Dat is nog eens zorgeloos genieten! Kies ook voor een heerlijke barbecue in Emmen, ook voor jouw volgende bedrijfsfeest. Grote bedrijven zoals Karwei, zorginstellingen en sportclubs maken al veelvuldig gebruik van onze service.

We hebben al op vele plaatsen in Nederland een barbecue thuis mogen bezorgen. Van Groningen tot Breda en van Arnhem tot Amsterdam. Ook Emmen hebben wij meerdere malen in onze navigatie ingevoerd. Komen wij binnenkort bij jou een barbecue thuisbezorgd Emmen leveren?