Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Emmer-Compascuum

Laat een barbecue in Emmer-Compascuum thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Emmer-Compascuum
Emmer-Compascuum

Yes, mooi weer op komst! Nodig je vrienden uit en zet de BBQ maar alvast aan. Op mooie zomerdagen is half Nederland in hun tuin aan het barbecueën. Maar ook ’s winters gaan de échte fans gewoon door. Barbecueën kan namelijk het hele jaar door! Je bestelt je barbecue thuisbezorgd Emmer-Compascuum bij De Barbecue Boer.

Het concept van De Barbecue Boer is heel simpel. Jij bestelt, wij verzorgen. Wij maken graag onze klanten blij en dat zie je terug in onze service. De BBQ pakketten die wij aanbieden zijn met liefde samengesteld en de service die wij bieden is altijd gericht op de klant. Een barbecue aan huis van a tot z geregeld.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Een barbecue is gezellig, maar er komt vaak veel bij kijken. Als gastheer of -vrouw ben je zelf vaak drukker met organiseren, dan met genieten. Daar brengen wij graag verandering in! Bij De Barbecue Boer bestel je eenvoudig een BBQ-pakket naar keuze. Wij regelen de rest: van boodschappen tot de afwas. Met slechts een paar klikken op de knop, organiseer jij een gezellige avond met je vrienden of familie. Wij komen je bestelling op de dag van de barbecue bij je afleveren én halen deze de volgende dag weer op. De afwas doen wij! Zo geniet iedereen, inclusief jijzelf, van de barbecue thuisbezorgd in Emmer-Compascuum.

Barbecue thuisbezorgd in Emmer-Compascuum voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Emmer-Compascuum heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Emmer-Compascuum organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Emmer-Compascuum. Weten wat een barbecue in Emmer-Compascuum kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

BBQ in Emmer-Compascuum: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Emmer-Compascuum hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Emmer-Compascuum niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Emmer-Compascuum.