Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Enschede

Laat een barbecue in Enschede thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Enschede
Enschede

Zin in een BBQ in Enschede?

Wil jij de aankomende dagen lekker barbecueën met vrienden of familie maar heb je geen barbecue? Of kom je tijd tekort om inkopen te doen? Bestel dan gewoon jouw barbecue in Enschede bij De Barbecue Boer. Je barbecue wordt thuisbezorgd in Enschede, inclusief alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond: vers vlees, verse vis, salades, stokbrood en sausjes. Nadien halen wij alles op, dus de afwas kun je laten staan!

Barbecue in Enschede compleet laten bezorgen

De Barbecue Boer bezorgt graag alles voor een complete barbecue in Enschede bij jou thuis. Je hebt ruime keuze uit barbecuepakketten – ook vegetarisch. Wij leveren de heerlijkste ingrediënten, maar ook de barbecue zelf en borden en bestek. Nadien halen we alles weer op, zodat je niet met de afwas blijft zitten. Je maakt zelf alle gerechten klaar op de professionele gasbarbecue of je maakt gebruik van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Hoe dan ook, met De Barbecue Boer wordt jouw BBQ in Enschede pas echt een feestje! Wil je liever je barbecue in Noordoostpolder compleet laten bezorgen? Geen probleem, De Barbecue Boer levert in heel Nederland. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Enschede

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Enschede wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Enschede was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

Barbecue thuisbezorgd in Enschede voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Enschede heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Enschede organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Enschede. Weten wat een barbecue in Enschede kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Zeker van jouw BBQ in Enschede

Ook een barbecue huren in Enschede en wil je zeker weten dat De Barbecue Boer nog deze week bij jou op de stoep staat? Reserveer jouw barbecue en ingrediënten dan zo snel mogelijk. Je profiteert altijd van lage prijzen én je kunt je reservering tot twee dagen voor je barbecue in Enschede nog aanpassen. Bestel via de website of vraag je offerte vandaag nog aan.