Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Garderen

Laat een barbecue in Garderen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Garderen
Garderen

Barbecue huren voor een BBQ in Garderen

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Garderen van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Garderen

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Garderen nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Garderen! Een barbecue huren in Garderen kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Voorthuizen? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Garderen voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Garderen ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Garderen, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Garderen. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Garderen

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Garderen bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Garderen door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

BBQ in Garderen bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Garderen je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.