Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Geldermalsen

Laat een barbecue in Geldermalsen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Geldermalsen
Geldermalsen

Voor je barbecue thuisbezorgd Geldermalsen is het natuurlijk belangrijk dat op de juiste dag wordt geleverd. Welke dag je wilt barbecueën, bepaal je zelf. Dit voer je tijdens het bestellen in en wij zorgen ervoor dat je barbecue op die dag wordt geleverd. Eén dag voor de levering, ontvang je van ons een SMS of e-mail met het tijdvak waarin je bestelling wordt bezorgd. Zo ben je niet onnodig lang aan het wachten. Wij zorgen er graag voor dat alles naar wens is. Daarom leveren wij volledige service. Je zet na het barbecueën je afwas buiten neer en wij pikken het voor je op.

Compleet verzorgde barbecue in Geldermalsen 

Barbecueën met vrienden of familie is heerlijk, vooral op een lange zomeravond. Laat De Barbecue Boer voor jouw volgende barbecue in Geldermalsen het werk doen en bestel jouw barbecue inclusief barbecuepakket, bestek en borden bij De Barbecue Boer. Zo geniet jij van een BBQ in Geldermalsen zonder enige voorbereidingen te hoeven treffen. Zelfs de afwas halen wij na de tijd op. Met ruime keuze uit barbecuepakketten met vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades heeft iedereen meer dan genoeg. Geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,5 geven! Nog een voordeel? Omdat wij door heel Nederland leveren, is ook een barbecue in West Betuwe zo geregeld!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Geldermalsen

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Geldermalsen wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Geldermalsen was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

Eenvoudig een barbecue huren Geldermalsen

Ook als je met grote groepen wilt barbecueën kun je rekenen op De Barbecue Boer. Wij leveren ook aan groepen vanaf vijftig personen. Omdat je geen tijd en energie kwijt bent aan inkopen en voorbereiding is dit een ideale en heerlijke optie voor een bedrijfs- of verenigingsfeest. De Barbecue Boer levert regelmatig aan sportclubs, zorg- en onderwijsinstellingen.

We kunnen ons voorstellen dat je liever niet zelf staat te bakken en braden met zo’n grote groep. Daarom kun je ook kiezen voor complete service van De Barbecue Boer als je een barbecue in Geldermalsen huurt. Wij zorgen ervoor dat er een professionele BBQ-chef aanwezig is die jou en je gasten voorziet van perfect gegaarde varkenslapjes, malse zalmfilet of lekkere vegetarische snacks. Je vraagt eenvoudig een offerte aan voor een barbecue voor een grote groep via onze offerte-pagina.

We hebben al op vele plaatsen in Nederland een barbecue thuis mogen bezorgen. Van Groningen tot Breda en van Arnhem tot Amsterdam. Ook Geldermalsen hebben wij meerdere malen in onze navigatie ingevoerd. Komen wij binnenkort bij jou een barbecue thuisbezorgd Geldermalsen leveren?