Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Goeree-Overflakkee

Laat een barbecue in Goeree-Overflakkee thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Goeree-Overflakkee
Goeree-Overflakkee

Barbecue huren voor een BBQ in Goeree-Overflakkee

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Goeree-Overflakkee van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Goeree-Overflakkee

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Goeree-Overflakkee nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Goeree-Overflakkee! Een barbecue huren in Goeree-Overflakkee kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Sommelsdijk? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

BBQ in Goeree-Overflakkee voor visliefhebbers

Denk jij bij een overheerlijke barbecue in Goeree-Overflakkee ook aan een tafel vol vlees? Natuurlijk is dat mogelijk als je van plan bent een barbecue te huren in Goeree-Overflakkee, bij De Barbecue Boer. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook volop vis en andere heerlijke ingrediënten aanbiedt? Kies bijvoorbeeld het vispakket, vol kabeljauwfilet, tong en een smakelijke gambaspies. Hiermee voelt je barbecue net even wat unieker aan. Zit er een vegetarische eter tussen je gasten? Ook dan biedt De Barbecue Boer meer dan genoeg opties, met bijvoorbeeld het vegetarische barbecuepakket of het barbecuepakket vol groenten en fruit, voor een onvergetelijke BBQ in Goeree-Overflakkee. Elk pakket is bovendien aan te vullen met extra’s, zoals drankjes, meer vlees of salades.

Barbecue thuisbezorgd in Goeree-Overflakkee voor bedrijven

Bij De Barbecue Boer kun je al terecht als je met 5 personen wilt barbecueën, maar ook voor grote groepen staat De Barbecue Boer klaar. Met de complete barbecuepakketten en professionele gasbarbecues organiseer je eenvoudig een spetterend bedrijfsfeest. Bovendien kun je zelfs gebruik maken van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Deze maakt al jouw barbecuegerechten klaar zoals je nog nooit hebt geproefd bij een BBQ in Goeree-Overflakkee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze offertepagina. Diverse sportclubs, campings en zorginstellingen in Nederland gingen je voor en hebben al volop genoten van een heerlijke, ambachtelijke barbecue in Goeree-Overflakkee.

BBQ in Goeree-Overflakkee bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Goeree-Overflakkee je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.