Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Gouda

Laat een barbecue in Gouda thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Gouda
Gouda

Een heerlijke BBQ in Gouda 

Zodra de eerste warme, zonnige dagen zich voordoen krijg jij toch ook zin in een lekkere BBQ in Gouda? Met de versbereide, ambachtelijke barbecues van Barbecue Boer geniet samen met je vrienden van een overheerlijke BBQ in Gouda, zonder vooraf inkopen te hoeven doen of nadien af te hoeven wassen.

Barbecue thuisbezorgd in Gouda

Zelf een lekkere barbecue in elkaar draaien is veel werk. Daar heb je lang niet altijd zin in, vooral niet als je jouw barbecue door De Barbecue Boer kunt laten bezorgen. Een barbecue thuisbezorgd in Gouda is overal in Nederland mogelijk. In deze regio wordt er ook vaak een barbecue thuisbezorgd in Zuidplas. Je geniet volop van verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties bij deze BBQ Gouda. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond, inclusief krachtige gasbarbecue, borden en bestek. Zo kun je wél lekker zelf achter de barbecue staan met minimale voorbereidingen. Na afloop halen wij alles weer op. Met een gemiddelde beoordeling van 9,4 weet je dat je waar voor je geld krijgt. 

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze BBQ Gouda

De Barbecue Boer levert een groot aantal verschillende barbecuepakketten voor een gezellige en smakelijke barbecue in Gouda. Je kunt barbecue huren in Gouda inclusief ingrediënten als je met vijf personen wilt eten, maar meer kan natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld voor het Voorjaars Barbecue Pakket, o.a. met lamskotelet en heerlijke voorjaarsgroenten, zoals asperges. Liever een traditionele barbecue? Dan ga je uiteraard voor het Basis BBQ Pakket. Welke je ook kiest, je kunt elk pakket aanpassen. Voor vegetariërs, de kleine eters of als je liever geen gluten eet. Alle opties worden gewoon inclusief barbecue thuisbezorgd in Gouda.

BBQ thuisbezorgd in Gouda: ook voor grote groepen

De barbecuepakketten van De Barbecue Boer kun je al bestellen vanaf een gezelschap van 5 personen. Maar wist je dat De Barbecue Boer ook levert voor grote groepen? Daarmee is de service van De Barbecue Boer ook uitermate geschikt voor familie- of bedrijfsfeestjes. Je regelt zonder enige moeite alles wat je nodig hebt voor een heerlijke BBQ in Gouda: verse ingrediënten en gasbarbecues waarmee je tot wel 28 personen kunt bedienen. Liever niet zelf de hele avond grillen? Dan zorgen wij ervoor dat één van onze BBQ-chefs de heerlijkste gerechten klaar komt maken. Zo geniet je zorgeloos van een heerlijke barbecue in Gouda met collega’s, familie of vrienden.

Reserveer jouw BBQ in Gouda nu

Ook een barbecue regelen zonder stress? Bestel dan nu jouw vers en ambachtelijk bereide BBQ bij De Barbecue Boer. Profiteer van voordelige prijzen én de mogelijkheid je reservering tot twee dagen voor de geplande datum te wijzigen. Wil je zeker weten dat je binnenkort een barbecue kunt huren in Gouda? Reserveer jouw barbecue dan vandaag nog!