Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Groesbeek

Laat een barbecue in Groesbeek thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Groesbeek
Groesbeek

BBQ in Groesbeek organiseren

Een barbecue in Groesbeek organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Groesbeek met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Groesbeek inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Groesbeek organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Groesbeek bij jou thuis. Liever een barbecue in Berg en Dal of Heumen? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Groesbeek

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Groesbeek wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Groesbeek was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

Last minute BBQ in Groesbeek organiseren

Wil je op korte termijn een bedrijfsfeest organiseren of heb je een feestelijke gelegenheid in het vooruitzicht? Organiseer dan eenvoudig een spetterend feest met een BBQ in Groesbeek. Daarvoor schakel je natuurlijk De Barbecue Boer in, ook voor grote groepen. Wij leveren alles wat je nodig hebt, zodat jij samen met collega’s, familie of vrienden heerlijk kunt genieten van een barbecue in Groesbeek. Jouw barbecue thuisbezorgd in Groesbeek is ook mogelijk voor groepen vanaf 50 personen. Je vraagt daarvoor eenvoudig een offerte aan via de offertepagina. Met de service van De Barbecue Boer regel je bovendien snel en moeiteloos een barbecue voor jouw volgende bedrijfsfeest.

Bestel jouw BBQ in Groesbeek nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Groesbeek dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.