Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Halderberge

Laat een barbecue in Halderberge thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Bekijk BBQ pakketten Of bel 0342 490 047
Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Halderberge
Halderberge

BBQ in Halderberge organiseren

Een barbecue in Halderberge organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecue pakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Halderberge met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, geen afwas voor jou!

Eenvoudig een barbecue huren in Halderberge inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Halderberge organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Halderberge bij jou thuis. Liever een barbecue in Hoeven of Sint Willebrord? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Ambachtelijke barbecue pakketten

Inbegrepen bij elke bestelling

Of krijg korting als je je eigen BBQ/servies gebruikt
Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volledig verzorgde barbecue

Ga je binnenkort barbecueën met familie, vrienden of collega’s? Gezellig! Bij een barbecue komt vaak heel wat geregel kijken. De boodschappen: hoe veel moet ik halen? De barbecue schoonmaken van de vorige keer. De afwas na afloop. De Barbecue Boer neemt dit allemaal uit handen! Wij regelen jouw barbecue in Halderberge volledig. Wij doen de boodschappen, bereiden het vlees, de salades en het verse brood. Je hoeft zelf niet op pad: wij komen de volledige barbecue bij je thuis brengen én halen de afwas na afloop bij je op. Een onbezorgde barbecue thuisbezorgd Halderberge, die vind je bij De Barbecue Boer!

Complete service van A tot Z

Tijdens het bestellen van jouw favoriete barbecue pakket kun je, je bestelling aanvullen met gekoelde drankjes en zelfs desserts. Zo ben je met een paar klikken op de knop écht helemaal klaar. Na de bevestiging sturen wij je een dag van te voren een SMS met de verwachte aflevertijd. Zo weet je precies wanneer de barbecue thuisbezorgd in Halderberge wordt.

De volgende dag komen we opnieuw bij je langs om alles op te halen. Je kunt de afwas gerust vuil laten staan. Wij doen namelijk met alle liefde de afwas voor je. Zo hou jij meer tijd over om na te genieten van de barbecue.

Bestel jouw BBQ in Halderberge nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Halderberge dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.