Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Halsteren

Laat een barbecue in Halsteren thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Halsteren
Halsteren

BBQ in Halsteren organiseren voor grote groepen

Barbecueën is een fantastische activiteit voor grote groepen, bij een jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest. De Barbecue Boer zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt en je je barbecue in Halsteren eenvoudig kunt organiseren. Verse ingrediënten, borden, bestek en de barbecue worden bij je thuisbezorgd en nadien gratis Bergen.

Ambachtelijke barbecue thuisbezorgd in Halsteren 

Zelf een ambachtelijke barbecue in Halsteren organiseren is natuurlijk leuk om te doen, maar kost ook veel tijd en moeite. Wil je wel genieten van heerlijke vlees- of visgerechten maar geen dagen voorbereidingen treffen? Maak dan gebruik van de uitstekende service van De Barbecue Boer, gemiddeld bekroond met een 9,4! Laat je barbecue thuisbezorgen, inclusief barbecue, bestek en borden en alle ingrediënten die jij lekker vindt. Keuze uit een ruim assortiment pakketten met vers vlees, vis, vegetarische snacks, sauzen en salades. Met onze unieke, gratis ophaaldienst heb je bovendien geen afwas nadien. Ideaal voor een gemakkelijke, zorgeloze barbecue in Halsteren. Heb je liever een barbecue thuisbezorgd in Bergen? Dat gaan we regelen!

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Keuze BBQ Halsteren

Het ruime assortiment van De Barbecue Boer maakt het eenvoudig een keuze te maken. Houd je van luxe vlees? Dan kies je natuurlijk het luxe barbecuepakket, boordevol heerlijke shaslick, biefstuk en hamburgers. Liever een gemixt pakket? Dan is het voorjaarspakket een prima optie, met vlees, vis en volop salade en groenten uit het seizoen. Je kiest zelf of je extra ingrediënten wilt toevoegen. Zo stel je het pakket samen naar jouw wensen. Jouw complete barbecue wordt thuisbezorgd in Halsteren wanneer jij dat wilt, voor een perfecte barbecue bij jou thuis. Een barbecue huren in Halsteren was nog nooit zó lekker en eenvoudig.

BBQ in Halsteren voor jouw bedrijf

Op zoek naar een originele activiteit voor het volgende bedrijfsfeest? Organiseer dan eenvoudig een heerlijke, compleet verzorgde BBQ in Halsteren met behulp van de service van De Barbecue Boer. Ook beschikbaar voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen. Daarbij is het zelfs mogelijk gebruik te maken van één van onze BBQ-chefs, die op professionele wijze de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met onze barbecuepakketten en gasbarbecues. Elke barbecue is geschikt voor maar liefst 28 personen, dus je maakt ook zelf eenvoudig en snel heerlijke vlees, vis of vegetarische gerechten klaar met collega’s tijdens jouw barbecue in Halsteren. Jouw barbecue thuisbezorgd in Halsteren? Vraag een offerte aan via onze offertepagina of neem contact op voor meer informatie.

BBQ in Halsteren: alles snel geregeld

Als jij van de week nog een barbecue huren wilt in Halsteren hoef je alleen maar te bestellen via de website. Vers vlees, vis en de heerlijkste salades staan dan binnen een mum van tijd voor je deur, inclusief barbecue. Meer dan dat heb je voor een BBQ in Halsteren niet nodig! Natuurlijk profiteer je altijd van voordelige prijzen en een ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten, voor een geslaagde barbecue in Halsteren.