Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hardenberg

Laat een barbecue in Hardenberg thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hardenberg
Hardenberg

BBQ in Hardenberg organiseren

Een barbecue in Hardenberg organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Hardenberg met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Hardenberg inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Hardenberg organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Hardenberg bij jou thuis. Liever een barbecue in Dedemsvaart of Ommen? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bij De Barbecue Boer kies je uit BBQ pakketten die onze koks zorgvuldig hebben samengesteld. Hier geniet je van vers vlees van de slager, verse vis van de lokale visboer en heerlijke groenten en fruit. Ook zorgen wij ervoor dat het stokbrood altijd lekker knapperig is. Een verse, overheerlijke barbecue thuisbezorgd Hardenberg voor je hele gezelschap. Omdat wij verschillende BBQ pakketten hebben, is er voor ieder altijd wat wils. Bij ons kies je voor je barbecue in Hardenberg uit een luxe BBQ pakket met meerdere soorten vlees. Eten jij of je gasten vegetarisch? Dan bestel je ons vegetarische BBQ pakket of het groenten en fruit BBQ pakket!

Barbecue huren in Hardenberg voor een spetterend bedrijfsfeest

Een barbecue in Hardenberg organiseren voor je collega’s kan veel werk zijn, tenzij je gebruik maakt van de complete service van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen, bijvoorbeeld vanaf 50 personen, laat je eenvoudig alles wat je nodig hebt bezorgen: de barbecue(s) zelf, alle barbecuepakketten en zelfs een BBQ-chef die alle gerechten voor je klaarmaakt. Op die manier wordt het organiseren van een BBQ in Hardenberg ineens een fluitje van een cent. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze offertepagina en maak het jezelf gemakkelijk. Omdat De Barbecue Boer met grote regelmaat barbecuepakketten en barbecues levert aan grote bedrijven, zorginstellingen en sportclubs weten wij als geen ander wat jij nodig hebt om jouw (bedrijfs)feest te laten slagen met een heerlijke barbecue in Hardenberg.

Bestel jouw BBQ in Hardenberg nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Hardenberg dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.