Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hardinxveld-Giessendam

Laat een barbecue in Hardinxveld-Giessendam thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Hardinxveld-Giessendam
Hardinxveld-Giessendam

Compleet verzorgde BBQ in Hardinxveld-Giessendam

Wil je lekker uitpakken met een heerlijke barbecue in Hardinxveld-Giessendam, samen met je vrienden, collega’s of familie? Laat je dan verwennen met de heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Vers bereid, met keuze uit een groot aantal verschillende pakketten – ook vegetarisch. Geleverd inclusief gasbarbecue, bestek en borden, heerlijke sausjes en salades.

Jouw barbecue huren in Hardinxveld-Giessendam inclusief borden en bestek

Barbecueën zonder afwas, kan dat? Wel als je kiest voor een barbecue huren en het bestellen van overheerlijke barbecuepakketten bij De Barbecue Boer. Wij leveren alle ingrediënten die jij nodig hebt voor een smakelijke barbecue bij je thuis af, inclusief borden, bestek en gasbarbecue. Na jouw barbecue in Hardinxveld-Giessendam halen wij alles weer op. Zo geniet jij samen met je familie, vrienden of collega’s van een makkelijke, uitgebreide BBQ in Hardinxveld-Giessendam. Vanzelfsprekend zijn alle ingrediënten vers en heb je ruime keuze in barbecuepakketten. Onze klanten geven ons gemiddeld maar liefst een 9,4. Genoeg redenen om de service van De Barbecue Boer ook eens uit te proberen! Nog een voordeel? We bezorgen heel Nederland, dus ook voor een barbecue in Sliedrecht zit je goed.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Volop keuze voor jouw BBQ in Hardinxveld-Giessendam

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt De Barbecue Boer meer dan tien verschillende luxe barbecuepakketten aan als je kiest voor een barbecue huren in Hardinxveld-Giessendam. Kies bijvoorbeeld het groente en fruitpakket, met heerlijke maiskolven en sappige schijven watermeloen, of ga voor een pakket boordevol verse vis: met zeebaars, kabeljauw, tong en gamba’s. Welke je ook kiest, je kunt je pakket altijd samenstellen zoals jij wilt. Bijvoorbeeld met enkele kleine porties voor kinderen, een vegetarische optie of glutenvrij. Jouw complete en unieke barbecue thuisbezorgd in Hardinxveld-Giessendam regel je daarom natuurlijk bij De Barbecue Boer.

Barbecue thuisbezorgd in Hardinxveld-Giessendam voor bedrijven

Bij De Barbecue Boer kun je al terecht als je met 5 personen wilt barbecueën, maar ook voor grote groepen staat De Barbecue Boer klaar. Met de complete barbecuepakketten en professionele gasbarbecues organiseer je eenvoudig een spetterend bedrijfsfeest. Bovendien kun je zelfs gebruik maken van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Deze maakt al jouw barbecuegerechten klaar zoals je nog nooit hebt geproefd bij een BBQ in Hardinxveld-Giessendam. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze offertepagina. Diverse sportclubs, campings en zorginstellingen in Nederland gingen je voor en hebben al volop genoten van een heerlijke, ambachtelijke barbecue in Hardinxveld-Giessendam.

BBQ in Hardinxveld-Giessendam snel thuisbezorgd

Vragen de weersvoorspellingen deze week om een gezellige barbecue in Hardinxveld-Giessendam? Regel jouw heerlijke barbecue dan vandaag nog en bestel je barbecue bij De Barbecue Boer. Met verrassend lage prijzen en ruime keuze is De Barbecue Boer het perfecte adres voor de last-minute barbecue in Hardinxveld-Giessendam.