Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Heerde

Laat een barbecue in Heerde thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Heerde
Heerde

BBQ in Heerde organiseren

Een barbecue in Heerde organiseren hoeft niet veel werk te zijn als je kiest voor de compleet verzorgde barbecuepakketten van De Barbecue Boer. Met vlees van de slager, vis van de visboer of heerlijke vegetarische snacks. Geleverd als complete BBQ in Heerde met sausjes en salades en professionele gasbarbecue. Nadien wordt alles opgehaald, dus geen afwas achteraf.

Eenvoudig een barbecue huren in Heerde inclusief ingrediënten

Geen barbecue in huis maar wil je toch graag een barbecue in Heerde organiseren? Bestel dan gewoon alles wat je nodig hebt bij De Barbecue Boer. Wij brengen graag alles voor jouw BBQ in Heerde bij jou thuis. Liever een barbecue in Olst-Wijhe of Epe? Dat kan ook! Je huurt eenvoudig een professionele barbecue, waarbij je uiteraard ook verse ingrediënten voor je barbecue geleverd krijgt. Wij halen alles na de tijd weer op, ook het meegeleverde bestek en de borden. Zo kun je volop nagenieten van jouw barbecue zonder dat de afwas op je staat te wachten.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Heerlijke BBQ Heerde

In het ruime assortiment barbecuepakketten zit altijd wel iets dat in de smaak valt bij je vrienden of familieleden. Neem bijvoorbeeld het boerenbarbecuepakket met flinke stukken heerlijk vlees, of kies voor een pakket met verse groenten en fruit. Elk pakket is zorgvuldig samengesteld en bevat alleen de beste ingrediënten van de keurslager, de visboer en de groenteboer. Sausjes en stokbrood mogen natuurlijk niet ontbreken. Bovendien zijn alle pakketten aan te passen aan jouw wensen, zo kun je een barbecue huren in Heerde en een deel vegetarisch laten bezorgen of glutenvrij. Alles voor een perfecte barbecue in Heerde.

Barbecue thuisbezorgd in Heerde voor grote en kleine groepen

Samen lekker eten in een ontspannen setting: daar is een barbecue in Heerde heel geschikt voor. Denk bij de organisatie van een volgend (bedrijfs)feest eens aan een complete barbecue van De Barbecue Boer. Ook voor grote groepen kun je een volledig verzorgde BBQ in Heerde organiseren, waarbij alle ingrediënten en een professionele gasbarbecue gewoon bezorgd worden. Grote bedrijven zoals Karwei, onderwijsinstellingen in heel Nederland maar ook campings, maken al jaren dankbaar gebruik van deze service. Wij nemen je alle werk uit handen voor een fantastisch bedrijfsfeest met een BBQ in Heerde. Weten wat een barbecue in Heerde kost voor jouw bedrijf? Vraag voor een gezelschap vanaf 50 personen vrijblijvend een offerte aan op onze offertepagina.

Bestel jouw BBQ in Heerde nu

Wil je alles in huis hebben voor de volgende mooie zomerdag? Bestel jouw barbecue in Heerde dan vandaag nog. De meest verse ingrediënten en heerlijkste salades staan inclusief barbecue zo snel mogelijk bij jou op de stoep. Smullen maar! Regel alles wat je nodig hebt vandaag nog via de website, voordelig, flexibel en snel.