Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Heerhugowaard

Laat een barbecue in Heerhugowaard thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Heerhugowaard
Heerhugowaard

Laat je BBQ in Heerhugowaard thuisbezorgen

Wist je dat je alles wat jij nodig hebt voor een compleet verzorgde barbecue in Heerhugowaard gewoon bij je thuis kunt laten bezorgen? Niet alleen de heerlijkste barbecuepakketten, maar ook borden, bestek en de barbecue zelf? Dat regel je bij De Barbecue Boer. Laat je BBQ in Heerhugowaard gewoon thuisbezorgen en nadien ophalen, voor een avond heerlijk genieten in je eigen achtertuin.

Overheerlijke barbecue thuisbezorgd in Heerhugowaard

Een feestje voorbereiden kost al genoeg tijd en energie, dus waarom zou je er niet voor kiezen een complete barbecue te huren in Heerhugowaard en deze bij je thuis te laten bezorgen? De Barbecue Boer maakt het organiseren van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid heel eenvoudig. Je bestelt online het barbecuepakket van jouw keuze en je krijgt thuis alles vers geleverd, inclusief borden, bestek en barbecue. Wij halen alles nadien op. Jij geniet zonder zorgen én zonder afwas van een heerlijke BBQ in Heerhugowaard. Ook in de regio leveren wij, dus een BBQ in Koggenland heb je zo besteld! Verkrijgbaar vanaf 5 personen maar ook mogelijk voor grote groepen.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Bijzondere opties voor jouw BBQ in Heerhugowaard

Wil je eens extra uitpakken bij je volgende barbecue in Heerhugowaard? Laat dan je barbecue thuisbezorgen in Heerhugowaard door De Barbecue Boer en kies uit een van de bijzondere pakketten. Neem bijvoorbeeld het boer’npakket, vol lekkere, malse, grote stukken kwaliteitsvlees. Of haal het voorjaar in huis met het voorjaarsbarbecuepakket, met onder andere lamsvlees en asperges. Met meer dan tien heerlijke barbecuepakketten is er keuze te over. Bovendien pas je elk pakket eenvoudig aan naar jouw wensen. Zo bestel je net zo gemakkelijk een glutenvrij, halal- of vegetarisch barbecuepakket of neem je een kleine portie erbij voor de kleine eters. Zo regel je een geslaagde barbecue in Heerhugowaard in een handomdraai

Barbecue thuisbezorgd in Heerhugowaard voor bedrijven

Bij De Barbecue Boer kun je al terecht als je met 5 personen wilt barbecueën, maar ook voor grote groepen staat De Barbecue Boer klaar. Met de complete barbecuepakketten en professionele gasbarbecues organiseer je eenvoudig een spetterend bedrijfsfeest. Bovendien kun je zelfs gebruik maken van de diensten van één van onze BBQ-chefs. Deze maakt al jouw barbecuegerechten klaar zoals je nog nooit hebt geproefd bij een BBQ in Heerhugowaard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan via onze offertepagina. Diverse sportclubs, campings en zorginstellingen in Nederland gingen je voor en hebben al volop genoten van een heerlijke, ambachtelijke barbecue in Heerhugowaard.

Jouw BBQ in Heerhugowaard snel geregeld

Wil jij ook samen met vrienden en familie genieten van een kruidige shaslick of sappige kabeljauwfilet van de barbecue? Bestel dan jouw barbecuepakketten en professionele barbecue vandaag nog bij De Barbecue Boer. Altijd vers, lage prijzen en bijzonder flexibel. Je past je bestelling voor je barbecue in Heerhugowaard eenvoudig aan, ook tot twee dagen voor de geplande levering.