Ga naar content
Open menu

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Heerlen

Laat een barbecue in Heerlen thuisbezorgen. Barbecue liefhebbers geven ons een 9,5!

Geniet van een compleet verzorgde barbecue in Heerlen
Heerlen

Barbecue huren voor een BBQ in Heerlen

Zelf geen barbecue in huis maar wel zin in een smakelijk lamsboutje van de grill? Dan kies je natuurlijk voor een compleet verzorgde barbecue huren in Heerlen van De Barbecue Boer. Geleverd met professionele gasbarbecue, heerlijk vers vlees, vis stokbrood met sausjes en gezonde salades. Jouw barbecue thuisbezorgd kan al vanaf vijf personen.

Barbecue huren Heerlen

Bij De Barbecue Boer bestel je niet alleen overheerlijke barbecuepakketten maar laat je ook de barbecue thuisbezorgen. Zo kun je zelfs genieten van gegrilde speklapjes of boterzachte zalm van de barbecue zonder een barbecue te hoeven kopen. Bovendien halen wij de BBQ in Heerlen nadien gratis op, net als het meegeleverde bestek en de borden. Na de tijd blijf je dus niet zitten met de afwas. Het enige wat jij hoeft te doen is volop genieten tijdens jouw barbecue in Heerlen! Een barbecue huren in Heerlen kan al vanaf 5 personen en is ook mogelijk voor grote groepen. Wil je een barbecue huren in Aa en Hunze? Dan kan, wij bezorgen namelijk in heel Nederland.

Kies en bestel jouw BBQ-pakket

Inbegrepen bij elke bestelling

Huisgemaakte salades
Huisgemaakte salades
300 gram p.p.
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Huisgemaakte smakelijke sauzen
Vers afgebakken stokbrood
Vers afgebakken stokbrood
(wit, tarwe en volkoren) met kruidenboter
Gasbarbecue met gasfles
Gasbarbecue met gasfles
Met borden, servetten en bestek

Maak jouw barbecue compleet met deze heerlijke en makkelijke extra's

Alles voor een heerlijke BBQ in Heerlen

Geen zin in een standaard barbecuepakket? Kies dan voor een barbecue huren in Heerlen bij De Barbecue Boer! Geleverd met heerlijke barbecuepakketten die nét even anders zijn dan je gewend bent. Neem bijvoorbeeld het voorjaarspakket met heerlijke voorjaarsgroenten en lamskoteletten, of ga voor een boer’npakket met stevige, malse biefstuk en varkenshaas. Je vult je pakket gewoon aan met de ingrediënten die jij lekker vindt. Bestel bijvoorbeeld een extra salade, sauzen of voeg nog wat stukken vlees toe voor die ene grote eter. Bij De Barbecue Boer stel je altijd flexibel je eigen pakket samen, voor een gegarandeerd succesvolle barbecue in Heerlen.

Eenvoudig je bedrijfsfeest organiseren met een BBQ in Heerlen

Dit jaar een geweldig bedrijfsfeest organiseren met weinig moeite? Laat dan alles wat je nodig hebt voor een smakelijke, complete en ambachtelijke barbecue in Heerlen bij jou thuisbezorgen. Jouw barbecue thuisbezorgd in Heerlen door De Barbecue Boer maakt het mogelijk zonder enige voorbereidingen samen te genieten van een heerlijke barbecue. Je krijgt alle barbecuepakketten met heerlijke verse ingrediënten gewoon geleverd, inclusief gasbarbecue(s) en eventueel zelfs een BBQ-chef. Die bereidt alle gerechten zoals je van een professional zou verwachten. Diverse grote zorg- en onderwijsinstellingen gingen je al voor, net als sportclubs en campings in heel Nederland.

BBQ in Heerlen bestellen

Wil jij de service en heerlijke barbecuepakketten van De Barbecue Boer ook uitproberen? Reserveer jouw barbecue en bestel jouw ingrediënten dan vandaag nog. Nergens anders vind je zulke ruime keuze in ingrediënten en ben je zo flexibel: je past eenvoudig je bestelling aan naar jouw wensen en je kunt tot twee dagen voor je BBQ in Heerlen je reservering nog wijzigen. Bestellen doe je eenvoudig via de site.